Kaj je sramota? To, da je v nedeljo zvečer v oddaji Intervju Jože Možina gost Pavle Rupar. To, da se laže, ni nič novega. V bistvu je on bil večkrat pravnomočno obsojen, pa tudi čas je preživljal v zaporu, ker očitno si “demokracijo” predstavlja po svoje. Očitno tako, kot si to predstavlja Jože Možina, ki je to osebo povabil za gosta v oddajo. In preden si kdorkoli kar naredi -, je bil Jaša Jenull nikoli obsojen, sicer kdaj gost kakšnega intervjuja pri Možini ali Petrovčičevi?

Dno je vsak dan dan globje. V Sloveniji je to mogoče na nacionalki, ki jo vodi nezakonitno imenovan Grah Whatmough. Ko sem pred časom videl, da naj bi bil gost oddaje Intervju Pavle Rupar, sem bil prepričan, da gre za 1. aprilsko šalo. Vendar temu ni bilo tako. Dejansko se je zgodilo to in dejansko je nacionalka gostila pravnomočno obsojeno osebo, ki je pozivala ljudi k protestom, ki je lagala o 40.000 udeležencih protesta in pozivala upokojence, da donirajo denar njegovemu inštitutu.

Še vedno čakam, da vlada razpusti nacionalno televizijo, ker vsak cent, ki ga plačam za strankarski propagandni stroj, je neumnost. Sicer je bila gledanost oddaje po pričakovanju, so se pa desnosučni potrudili, da so na tviterju dali občutek, da vsi gledajo oddajo.

No, to že dolgo ni več smešno in je zgolj in samo prikaz, kako si demokracijo predstavljajo desnosučni. Njihova propaganda je edina zveličana vse ostalo je treba takoj v kali zatrteri. Ampak na srečo je realnost, v kateri živimo, precej drugačna in ljudje pač ne dajo več glasov desnosučnim – saj sicer ne bi bili poraženi na volitvah in referendumih.

Aja, zakaj sploh potrebujemo oddajo Intervju z Možino na TV? Zgolj za to, da v njej gosti njemu všečne goste in lahko z njimi ustvarja desnosučno agendo? V Severni Koreji bi bili ponosni na Možino in tudi na vodstvo TV.

pavle rupar
pavle rupar