zan mahnic rtv zan mahnic rtv

Žan Mahnič laže glede neplačevanja RTV naročnine in izvršbe

Laž je nesmrtna duša desničarjev. Žan Mahnič, poslanec SdS, je to znova dokazal v svojem tvitu – ali pa preprosto ne ve več, kaj piše. Namreč, on ima “rešitev” za neplačevanje RTV prispevka, ki pa nima veze z realnostjo in gre zgolj in samo za zavajanje in laž.

Žan Mahnič je tvitnil: “Sprašujete me, kaj lahko naredite glede @RTV Slovenija. Zadeva je preprosta, stane pa vas približno 15 € letno. Sam prisilnega prispevka še nikoli nisem placal. Enkrat letno mi naredijo izvršbo, ki stane približno 15 €. Predstavljajte si, da bi nas to počelo 100 ali 200 tisoč.”

Ne, ni šala. Gre za dejansko razmišljanje poslanca, ki ne razume, kako deluje izvršba. Pri izvršbi pač ne plačaš zgolj stroškov izvršbe, kot si predstavlja Žan Mahnič, ampak plačaš tudi vse zapadle in neplačane naročnine in na to ti dodajo še obresti. Torej plačaš 15 evrov obresti, 33 evrov za izterjavo + 12 letnih naročnin.

Pa Žan Mahnič ni edini, ki “dela tako”. Tudi Mojca Škrinjar, aka pomanjkanje sadnega jogurta v mladosti se pozna celo življenje, se je pridušala, da počne enako. Kako prozorni so in kako vedno znova poskušajo zavajati in lagati.

Najbolj žalostno bo, da jih bodo njihovi sledilci, ki brez razmisleka ubogajo njihove besede, to tudi dejansko naredili in potem bomo poslušali, da je pokvarjena država, da je krivodostvo in vse ostale floskule, ki so jih skozi leta desnosučni vpeljali v Sloveniji.

zan mahnic rtv
zan mahnic rtv