infire.si partis.si infire.si partis.si

infire.si je novi partis.si / infire.si – slovenski torrent portal

Infire.si je novi partis.si. Partis.si zapira svoja vrata in infire.si jih odpira. Tako bi lahko zapisal ob dejstvu, da se po vseh peripetijah v zadnjih letih končuje zgodba portala partis.si. In ker je v Sloveniji očitno potreba po torrent portalih, je infire.si izkoristil priložnost in ustvaril torrent portal.

Zgodba parti.si je precej žalostna. Partis je bil največji torrent portal v Sloveniji in ena izmed najbolj obiskanih strani. Ko so partisu zgoreli strežniki v Franciji, se je začela njihova pot navzdol. Partis je malo deloval, malo ni. In pred časom je v javnost prišla informacija, da je glavni protagonist in lastnik domene umrl in da se bo posledično partis zaprl.

Ker očitno Slovenija potrebuje torrent portal, je tukaj infire.si. Upam, da bo imela ekipa več sreče, kot jo je imela ekipa partisa v zadnjih dveh letih. Pa srečno!

Še “disclaimer”. Sam ne podpiram torrent portalov, ker gre v večini primerov za krajo avtorskih del. Tudi nisem uporabnik teh platform, ker sem se že vrsto let nazaj odločil, da bom spoštoval avtorske pravice. Seveda pa ima vsak zase, da se odloči, kako bo funkcioniral v tem svetu in kaj bo počel. Jaz sem samo “messenger”.

infire.si partis.si
infire.si partis.si