Kaj se zgodi, če na odgovorna mesta na RTV Slovenija zaposliš “svoj” kader, ki pa nima pojma o upravljanju takšne organizacije? To, da bo imela RTV Slovenija vsaj 6,3 milijona evrov izgube, verjetno pa bo številka dosegla 9 milijonov evrov izgube. Čestitke najbolj nesposobnim ljudem v državi.

Andreje Grah Whatmough se je še pred prejšnji teden bahal, da je RTV Slovenija v prvi polovici leta posloval bolje od finančnega plana. No, šlo je za zavajanja in izkrivljanje resnice.

Realnost je pač drugačna od tega, kar govori AGW. Zanimivo bo videti, ko bodo v javnost prišli še podatki o gledanosti oddaj, ki so si jih “izmislili” najboljši kadri desnice, da bi imeli svoj primat na nacionalki – ja, oddaje s Pirkijem, Vido in Panorama sodijo v ta sklop. Tudi prestopi novinarjev iz Nova24 na nacionalko so del tega.

Suma sumarum – niti nisem pričakoval, da bi bilo lahko stanje drugačno. Pri desnosučnih se ne gre za to, kaj lahko oni storijo za druge, ampak kaj lahko storijo zase. In v tem času so storili zase veliko. Na srečo jim ljudje več ne verjamejo na njihove floskule in posledično tudi nihče več ne gleda oddaj, ki jih pripravljajo.

Vse to se seveda pozna tudi pri sami izgubi, ki bo letos dosegla okoli 9 milijonov evrov, po najbolj pesimističnih ocenah, sicer pa naj bi RTV Slovenija pridelala 6,3 milijona evrov izgube. Čestitke najbolj nesposobnim ljudem, ki jih nastavlja desnica, ker očitno nima nobenega sposobnega kadra.

Zakaj bi se desnosučni sekirali zaradi izgube. Itak bomo vse plačali davkoplačevalci, kajne?