twitter x twitter x

Twitter je postal X in dosegljiv tudi na x.com

Včeraj je twitter postal x – dostopen tudi na naslovu x.com, in tako je Elon Musk poskrbel za precej smeha in zgražanja na družbenih omrežjih. Glede na to, da je za twitter oz. x po novem odštel ogromno denarja, bo seveda vse skupaj “naredil” tako, da bo zadovoljevalo njegove želje in potrebe – in ne želja in potreb uporabnikov.

Če imaš veliko preveč denarja, potem lahko kupiš ogromna družbena omrežja in v kratkem času poskbriš, da postanejo neuporabna. Točno to je uspelo Elonu Musku. Twitter je v zadnjem času doživel toliko sprememb, da jih stari uporabniki, ki smo na twitter prišli že pred več kot 15 leti, prav težko akceptiramo. V bistvu, če bi bile to izboljšave, bi bilo vse ok, ker imam pa vedno znova občutek, da gre za “varčevalne” ukrepe, pa vse skupaj postaja že precej neuporabno.

No, tale sprememba twitterja v x je tudi precej smešna. Še vedno “tweetamo” še vedno lahko uporabite “search, twitter” itd itd itd … Ampak važno je, da se sedaj imenuje x in da je to to.

Ker se mogoče Elon ni zavedal, da so bili piktogrami, ki jih je twitter uporabljal, povezani s “pticami,” bo tole še precej zanimivo. Ampak njegov peskovnik, kjer lahko stori, kar si želi. Lahko tudi ukine vse skupaj.

Ja, tole je ena pot v x, kot bi zapela Siddharta …

twitter x
twitter x