igor pirkovic piroliza igor pirkovic piroliza

Možino iskali policisti na RTV / v resnici je Franci Kek snemal skrito kamero kot miličnik

Igor Pirkovič je pripravil dolg prispevek v oddaji Arena na temo obiska policistov, ki so na RTVju iskali Jožeta Možino. Zgražanje, predvsem pa očitki o tem so leteli na vse strani v tem prispevku. Tudi Možina je pojokal pred kamerami o tem “nedemokratičnem” procestu, ki se mu je zgodil. V resnici ga niso iskali policisti, ampak je Franci Kek kot miličnik snemal skrito kamero. Pirki in Možina pa v jok …

To, da posvetiš 10 minut oddaje dogodku, ki se dejansko sploh ni zgodil, kot so vse skupaj predstavili, je, milo rečeno, smešno. Ampak je pa tudi odraz sveta, v katerem živijo desnosučni kadri na nacionalki, ki so jim sedaj porezali lovke. Možina je ves zgrožen komentiral dogodek, ko “naj bi ga” obiskali policisti na sedežu RTV, in ker ga ni bilo – verjetno se je kje skrival, je bilo izredno pomembno, da to sporoči javnosti in ob tem še pet minut govori nebuloze, ki z dogodkom niso imele nobene veze. Ampak od njega drugega ni pričakovati.

Tudi Pirki se je enako osmolil s tem prispevkom in poskusom iz tega ustvariti “afero,” ko je naslednji dan Franci Kek tvitnil, da je šlo za snemanje skrite kamere in da so namesto policistov bili na RTVju miličniki – v uniformah, ki so sicer za v maškare.

Ampak za desnosučne je to že napad na demokracijo, svobodo govora in zastraševanje. Dejansko se mi ti dve osebi (Pirki in Možina) smilita, ko morata živeti v svojem svetu, ki je očitno omejen in popolnoma skregan z realnostjo.

Sicer pa čakam dan, ko se bosta poslovila od svojih funkcij, ki jih opravljata, in bosta lahko začela svoje mirno življenje v svojem svetu, brez posiljevanja javnosti na nacionalni televiziji, s pravljicami in izmišljotinami.

Franci Kek, kapo dol za ta “stunt” in vrhunsko trolanje celega desnega pola, ki se očitno boji še svoje lastne sence.

  1. Hehe, zdaj naj jima samo še pride brat Zvezdico zaspanko, pa bo potem Pirki vesoljno Slovenijo prepričeval, da so ga indoktrinirali s komunističnim pamfletom. Saj veš, zanj razlike med Zvezdico in rdečo zvezdo ni…..

Komentarji so zaprti.