clockify.me clockify.me

Brezplačno orodje za beleženje (evidenco) delovnega časa / clockify.me

Iščete orodje za beleženje delovnega časa (evidenco delovnega časa, prisotnosti), ker od vas tako zahteva država v Zakonu o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A? Se vam to zdi sicer butasto, vendar je še bolj butasto plačevati kazen, ki vas lahko doleti? Na spletu imate preprosto in brezplačno rešitev, ki vam bo pomagala zadostiti zahtevam države in s katero bodo lahko vaši sodelavci beležili svojo prisotnost na delovnem mestu.

Za tiste, ki se vam ne da brati dalje – https://clockify.me/ je odlično brezplačno online orodje za beleženje delovnega časa ali pa “taskov” in beleženje časa za malice in vse ostalo, kar zahteva država od vas. To orodje lahko uporabljate zase ali pa za celotno ekipo zaposlenih.

Orodje ponuja izvoze in tudi integracije z drugimi orodji, prav tako pa je upravljanje s tem orodjem res preprosto. Sam ga uporabljam že par let in sem navdušen, ko potrebujem poročila.

Kljub vsemu pizdenju, ki ga poslušam zadnje čase, se zame ne bo nič spremenilo, saj beležim čas že vrsto let. Večinoma zase, ampak tudi za to, da vidim, kako racionalen sem s svojim časom. Škoda edino, da se ne da preko APIja povezati še podatkov z ure in ostalih gadgetov.

Zahvalite se mi lahko kasneje!

clockify.me
clockify.me