Ta vikend je bila glavna tema na Xu odvzem krav družini Možgan iz okolice Krškega. Desni pol se je zgražal nad odvzemom, ki ga je odredila inšpektorica, in zagovarjal stališče, da je nekaj povsem normalnega, da so krave blatne in da je bilo s temi kravami vse v najlepšem redu. Čakal sem samo kakšen X, da naj bodo krave srečne, ker jim je gospodar omogočil blatno kopel.

Ko desnica skoći v zrak, ko se nekaj zgodi v Sloveniji, je to preprost znak za to, da je treba biti pozoren na vse skupaj. Namreč, ko oni orkestirano in z vsemi topovi začnejo napad, je to zgolj in samo znak, da je nekaj hudo narobe s tem. Oni pač izkoristijo vsako stvar za ustvarjanje lastne agende, in ker človek dobi občutek, da jih je veliko, čeprav gre zgolj za dobro organiziran propagandni stroj, je treba takšne stvari pogledati z drugega zornega kota.

Seveda oni izkoristijo takšne stvari, da obračunajo z vsemi možnimi in nemožnimi deležniki in tudi teoretiki zarote bi bili ponosni na njihove poskuse spinanja zgodbe. Na srečo so prišle na plan tudi dejanske fotografije teh krav in njihovega hleva, napajalnika za živino in njihovega življenjskega prostora. In še enkrat se je izkazalo, da pač desnica strelja zgolj slepe naboje, ker si pač ponovno želi na ablast, in to jim lahko uspe zgolj in samo z ustvarjanjem fejk afer.

Mogoče bi bilo naslednjič, preden mediji pišejo o takšnih dogodkih, da nekdo od njih odide na sam kraj dogodka in se prepriča o stvareh, o katerih piše. Namreč, če bi mediji opravljali svoj posel, potem te novice in te “afere” sploh ne bi bilo, kajti če je to življenjski prostor za krave, potem je nekaj hudo narobe v tej deželi.

Apologetstvo desnega pola za to je zgolj prikaz, kako so nekateri zgubili kompas in kako si predstavljajo življenje živih bitij. Očitno so za desni pol krave zgolj meso, ki ga vidijo na krožniku.

Lahko bi sicer pisal o tem, da živim blizu kmetije, ki ima precej krav. In da so tam krave, kot bi bile v 5 zvezdičnem hotelu, da imajo svoja imena in da ko jih pokličeš po imenu, da krava pride k tebi. Ampak je pa res, da one nimajo “blatne kopeli” – no, tole je bil zgolj poskus biti zabaven, ampak iz življenja živih bitij se človek ne more delati “norca” ali “zabavaljati”.

Mogoče samo par stvari, ki so vidne iz fotografij in na katere je opozoril Emil na xu, in verjemite, da on ve, kaj piše, ko piše o tej temi.

In tukaj so še fotografije, kako je izgledalo prebivališče teh krav in njihov hlev. Stvari, ki jih mediji pač niso raziskali, so pa želeli narediti iz tega dramo.