planet tv t2 planet tv t2

Kanalov Planet TV ni več v shemi T-2

Če ste naročnik T-2, potem ste včeraj opazili, da ni več kanalov Planet TV v vaši programski shemi. Razlog, da je T-2 iz programske sheme odstranil Planet, Planet 2 in Planet Eva, je preprost – potek pogodbe in občutno višje cene za predvajanje, ki jih je postavil Planet TV v novi pogodbi. Prihod Uroša Urbanije na Planet TV se že obrestuje, kajne?

Pozdravljam potezo T-2, ki se je tako odločil, da ne bo pristal na pogoje, Planet TV, ki se je odločil, da bo dvignil cene za predvajanja svojih kanalov v shemi T-2. Verjetno se pri Planet TV ne zavedajo, da ima glavno vlogo vseeno operater, ki omogoča prenos in predvajanje programov v eter. In da je včasih potrebno požreti slino in se prilagoditi tistemu, ki vse to omogoča.

Pogajanja naj bi se sicer nadaljevala. Glede na to, da sem tudi sam naročnik T-2, lahko mirno priznam, da sem programe Planet TV z veseljem preskočil – še posebej po tem, ko je postal odgovorni urednik informativnega programa Uroš Urbanija in je Planet TV postal podružnica Nova24. Oseba, ki je hotela uničiti STA, ko je bil direktor urada za komuniciranje v Janševi vladi in ki je uničeval RTV Slovenija je zgolj in samo recept za katastrofo. Ampak to so ti najboljši kadri, ki jih premore Janez Janša in so namenjeni zgolj in samo uničevanju vsega, česar se dotaknejo.

Najbolj zanimivi so komentarji na Facebooku glede odstranitve kanalov Planet TV iz sheme T-2. Večino ljudi moti, da ne bodo mogli gledati “Sulejmana” – karkoli že to pomeni.

Pa srečno, Planet TV – še en projekt, ki bo očitno odšel v franže s prihodom Urbanije.

planet tv t2
planet tv t2