protesti 28 maj 2021 ljubljana 8 protesti 28 maj 2021 ljubljana 8

Vseslovenski shod SdSovcev je privabil okoli 2000 protestnikov / jebeno malo vas je!

Danes je v Ljubljani potekal vseslovenski shod SdSovcev. Priznam, pričakoval sem neskončno množico protestnikov, ki bodo stali ob strani Janezu, ki si zopet želi na ablast in bo naredil vse za to, da se mu uresniči želja. Realnost je bila bolj kruta in predvsem povsem drugačna – manj kot 2000 protestnikov. Kljub agitaciji vseh njegovih podpornikov na družbenih omrežjih in kljub vsem medijem, ki jih ima pod kontrolo. Očitno je to domet Janeza, če protestnikom ne plačaš prevoza, sendvičev in pingo sokov.

Tresla se je gora, rodila se je miš. Tako bi lahko zaključil ob vsej promociji tega psevdo dogodka, ki pa je izpadel tako žalostno, da so se mi starejši ljudje, ki so prišli iz različnih koncev Slovenije, prav zasmilili. Oni se ne zavedajo, da so zgolj kolateralna škoda in da bo jutri revma naredila svoje. Pač verjamejo svojemu Janezu, kajti njemu se vedno godi krivda.

Večina udeležencev sploh ni vedela, zakaj so prišli. Ampak so prišli. Če Janez reče, da morajo priti, oni pridejo! Zakaj bi razmišljali, če lahko zgolj izpolnijo ukaz svojega ljubljenega vodje. So pa vsaj obiskali najlepše mesto v Sloveniji. Kar pa tudi šteje.

Seveda so številke, ki jih desnosučni pišejo, povsem drugačne, kot pa je realnost. Metod Brlec tvita o več deset tisoč ljudeh. Aleš Primc je videl 40.000 protestnikov. Po štetju SdSa pa jih je prišlo 15.000. Policija sicer poroča o 2.000 protestnikih. In verjetno je realnost še malce manjša.

Če človek dobi občutek na internetih, da jih je jebeno veliko – je realnost povsem drugačna. Jebeno, malo jih je. Da ne omenjam starosti udeležencev, saj želim vseeno ohraniti nivo. Je pa zanimivo, da ni mladih. Da ignorirajo Janeza oz. da jih Janez ne more aktivirati. Očitno bo čez par let Janez ostal brez svojih volivcev, saj očitno mladi vseeno razmišljajo drugače kot pa tisti, ki verjamejo v brezmadežnost njihovega vodje.

Aja. Prav zabavno je videti na protestu vse tiste udeležence, ki so nas “kolesarske protestnike” zmerjali z delomrzneži, drhaljo, kaviar, levičarji in vsem ostalim, kar jim je prišlo prav v tistem trenutku. Naša dejanja so bila vredna obsodbe, ampak njihova pa so v dobrobit človeštva, kajne?

Srčno upam, da so vsi starejši protestniki varno in zdravo prišli nazaj v svoje domove, saj zdravniki stavkajo in res ni potrebe, da bi se ukvarjali še z njimi v tem času.

Danes smo dobili tudi zelo plastično predstavo koliko ljudi stoji za Janezom. Jebeno malo!

Ne, tole spodaj ni fotografija z današnjega SdSovskega shoda, ampak pogled na več 10.000 glavo množico iz leta 2021.

protesti 28 maj 2021 ljubljana 8
protesti 28 maj 2021 ljubljana
  1. Suša, ki času, odkar je Golob ta glavni, slabi v Janezovem intermezzu cvetoče vrtičke, se pozna na šefovi likvidnost in ni denarja za jogurte in sendviče, da o avtobusih ni ti ne govorimo. Je pa tudi res, da Janez ni več zvezda danica ampak zgolj morda zvezdica zaspanka in je večina njegovih temu ustrezno verjetno protestirala udobno zleknjenih na kavču, pa dekca in štumfki, je tolk pasal tistih par ur odspat. Itak jim je vseen, velik se jim dogaja v (samo njihovi) glavi, ko okice zaprejo, so takoj pogumni in se za šefeta borijo zoper vsepovsod prežečo nadlogo. Blagor jim, ko jim je vse tako enostavno in jasno.

  2. Ej, lahko vprašam, čisto tak, iz radovednosti, zakaj vedno in povsod striktno pišeš SdS, d z malo? a to zato, ker ss vemo, kaj pomeni iz zgodovine, ali pa ker si demokr. v imenu te stranke ne zasluži velike črke? Ne trolam te, res me zanima… :-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja