marjan sarec maserati kreditna kartica marjan sarec maserati kreditna kartica

Minister Marjan Šarec, ki nima službene kreditne kartice, je po poročanju Nova24 zapravil z njo 677.000 evrov

Poskusimo še enkrat. Minister Marjan Šarec, ki nima službene bančne kartice, je po poročanju Nova24 zapravil z njo 677.000 evrov. Da. Nisem se zmotil. Dejansko napisano iz prvega dela drži, je pa verjetno vsem jasno, da je drugi del laž in zgolj precej žalosten poskus diskreditacije ministra za obrambo s strani Nova24. SdS in njihov medijski ustroj pač poskuša v teh dneh pred EU volitvami diskreditirati vse in vsakogar. Z lažmi, ki jim verjamejo samo njihovi volivci in sledivci.

Za Nova24, ki so prvi v službi resnice, je nepomembna resnica. Za njih je pomembna laž. Podatek, ki je preprosto preverljiv, ampak oni se raje odločijo, da bodo zavajali in zapisali laž. Namreč, dejstvo je, da ne moreš porabiti na službeno kartico 677.000 evrov, če nimaš službene bančne kartice. Seveda se je k tek hujskanju pridružil tudi sam Janez Janša, da o vseh ostalih kletnih trolih, ki so na omrežju x prilezli iz lukenj in poskušali ustvariti “novico,” niti ne izgubljam besed.

Tudi državna sekretarja na ministrstvu za obrambo nimata službene bančne kartice. Službeno kartico na ministrstvu za obrambo ima trenutno vključno s Slovensko vojsko in Upravo RS za zaščito in reševanje 158 zaposlenih. In znesek iz naslova – torej 677.000 evrov je poraba vseh 158 zaposlenih s službenimi karticami!

Največji delež porabe je pri vojaških pilotih, ki lahko stroške goriva, letališke pristojbine in druge storitve v tujini plačajo le s poslovno kartico, in pri zaposlenih, ki so napoteni na delo v tujino za daljše obdobje, kot so obrambni diplomatski predstavniki v tujini.

Za Nova24 ni nič novega, da lažejo in zavajajo. Da ustvarjajo fake news, ki jim pripadniki desnega pola slepo zaupajo in dejansko verjamejo, da nekdo zapravi takšno vsoto denarja. Stik z realnostjo ni njihova vrlina, saj nekateri očitno verjamejo, da sloni letijo.

Seveda, ko k temu pristavi svoj lonček še Janez Janša in zastavi na x-u vprašanje: Kaj pa so kupovali s službenimi karticami? Maseratije? potem postane jasno, da se bližajo volitve in je kriza v SdSu ogromna, ker odtegnitveni sindrom od ablasti traja že predoglo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja