Screenshot Screenshot

Za EU poslanca Milana Zvera bi bilo priznanje Palestine napaka / Vladimir Prebilič ga je povozil z valjarjem

Včerajšnja Tarča je bila lep prikaz, kako razmišlja desnica v Sloveniji. EU poslanec Milan Zver, ki prihaja iz stranke SdS, je imel par izjav, ki so vredne seciranja. Zanj bi bilo priznanje Palestine napaka. Zanj dogajanje v Gazi ni genocid. V Gazi Izraelci pobijajo tiste otroke in žene, ki jih Hamasovi borci postavljajo kot živi zid. Da, to se nebuloze, ki jih EU poslanec pove v kamero.

Na srečo je bil v studiu tudi Vladimir Prebilič, ki je pošolal Zvera o humanitarnem vojnem pravu, o poimenovanju genocida, razložil mu je Srebrenico, predvsem pa o tem, kaj ni samoobramba, ki jo “izvaja” Izrael.

Šel je še korak naprej in je priznal, da je ponosen, da so se mladi na FDVju mobilizirali in se jasno izrazili glede tega vprašanja.

Zanimivo je bilo gledati mimiko Zvera, ki se sploh ni zavedal, kaj se mu je zgodilo, in ki sploh ni našel besed, da bi lahko karkoli odgovoril Prebiliču. Z drugimi besedami – Prebilič ga je povozil z valjarjem.

Žalostno je, da nekdo, ki je EU poslanec, nima pojma o teh stvareh, vendar ima pa “svoje mnenje,” ki ga deli in kateremu njegovi privrženci celo verjamejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja