nsi eu pozeni nsi eu pozeni

NSi gre na EU volitve s sloganom EU, poženi / čestitke za najbolj butast slogan

EU volitve se približujejo. Stranke nas bodo začele nagovarjati na vse mogoče načine. V zadnjem tednu me bo strah iti na WC, ker bo verjetno tudi tam prežal kakšen kandidat, ki si želi dobro plačane službe v Bruslju. Zaprmej pa je zmagovalec med najbolj butastimi slogani NSi, ki je za slogan izbral besedno zvezo EU, poženi.

Večina strank še ni začela s svojo promocijo pred EU volitvami, so pa povsod še billboardi NSija. Ne vem, kakšni bodo slogani ostalih strank, ki se bodo potegovale za mesta v EU, parlamentu in več kot odlično plačane službe, sem pa prepričanm, da nihče ne bo mogel izbrati bolj butastega, kot ga je izbrala NSi.

NSi uporablja slogan EU, poženi in rumeno petkratko zvezdo. Da. Sam sem bil prepričan, da se motim, saj tole dvoje je popolnoma neposrečena kombinacija. Ampak kdo sem jaz, da bi sodil o teh stvareh, kajne?

Ne vem, kaj naj EU Požene? Koga naj požene? Ali mogoče bodo v NSi, če bodo dobili svoje poslance, pognali EU? Kam naj požene EU?

Ja, prazno in puhlo. Predvsem pa povsem primerno njim. Da rumene zvezde v tem času sploh raje ne omenjam. Ampak verjetno na to ni nihče pomislil. Se zavedam, da so v EU zastavi rumene zvezde, ampak rumena zvezda označuje tudi še nekaj drugega, kar je sedaj bolj v prvem planu kot pa EU volitve.

Dejansko me zanima, kateri možganski trust je izbral to kombinacijo in predlagal ta slogan. In kdo ga je potrdil? In ne, to, da se govori o nekom, ni bistvu uspeha marketinga. Da ne bo kdo spet napačno razumel. Zajeb je pač zajeb in samo najboljši se znajo opravičiti in iz napak naučiti.

Da tega, da me njihova “potujoča karavana” spominja na film Ko to tamo pjeva, niti ne omenjam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja