Screenshot Screenshot

Kdo bo plačal romanje vojakov in policistov v Lurd? Davkoplačevalci, kajne?

Alenka Jeraj (SdS) aka Kopriva je na x-u objavila posnetke slovesne maše ob romanju vojakov in policistov v Lurd. Ker so na posnetku tudi predstavniki Slovenije, me zanima, kdo to plača? In kdo plača Alenki Jeraj to romanje v Lurd? Alenka Jeraj je namreč poslanka DZ v tem sklicu. Vse to plačamo davkoplačevalci? Zakaj?

Ko je vojska uvedla svoj vikariat, sem bil presenečen. Tudi policija ga ima. Vse to plačujemo davkoplačevalci. Pa sem tiho in si mislim svoje. Tako si nekateri predstavljajo ločevanje države in verskih skupnosti. Ampak, ok.

Ampak včeraj, ko sem pri Alenki Jeraj videl posnetek romanja vojakov in policistov v Lurd, se mi je zdelo, da je vse skupaj šlo predaleč.

Očitno gre lahko poslanka DZja na romanje v Lurd in zaprmej si to ni plačala sama. To, da gredo na takšno romanje tudi predstavniki policije in vojske, pa je posmeh državljanom, ki to financiramo. Kot da bi se kdo delal norca iz vseh tistih, ki pač ne verjamejo v pravljice in ki prispevamo v državno blagajno.

Resnično upam, da bo kateri od medijev izvedel številke – koliko je stal ta izlet oz. romanje. Kdo vse se ga je udeležil in predvsem kdo je vse to “požegnal”. Ker tole ni niti najmanj zabavno!

Da tega, da nekdo snema med sveto mašo niti ne omenjam. Pa nisem vernik!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja