Screenshot Screenshot

Slovenska obrambna straža je jezna na Nova24, ker jih predstavljajo kot levičarje

Kaj je najhujša stvar, ki se lahko zgodi pripadnikom Slovenske obrambne straže v življenju? Da jih Nova24 razglasi za levičarje. Zmagovalni komentar pripadnika SOS je, da morajo spisati pritožbo zaradi tega, ker jih očitno narobe razumejo. Po SOSovsko naj bi bila Nova24 desničarska, ampak zakaj so potem proti njim, se sprašujejo. Očitno so nekaj fino “zajebal”.

Ko Nova24 gasi požar pred volitvami, ampak s tem osramoti SOS in se sedaj njeni pripadniki sprašujejo o svoji indentiteti. Očitno je članek na Nova24 postavil SOSovce na realna tla in so se začeli zavedati, da so jih SdSovci najprej imeli za podpornike, sedaj pa jih zanikajo in jih predstavljajo kot levičarje. To je precej podobna zgodba, kot so jo doživeli domači nackoti, ko so jim nemški nackoti povedali, da pač oni niso prava rasa za to.

Pripadniki SOSa so se začeli spraševat kdo vse skupaj vodi in da mogoče pa je kdo od globoke države v sami skupini. Popolnoma so izgubljeni in njim ni več jasno nič. Kako hitro jih stvari vržejo iz tira.

Predvidevam, da je tole začetek konca SOSa, ki je sedaj razcepljena osebnost – po eni strani bi bili radi nackoti, po drugi strani pa so antifa, če jim tako rečejo na Nova24.

Janezu so zagotovo pred EU volitvami naredili precej škode s svojim skandiranjem in sprehodom po Ljubljani. Predvsem pa odzivi na to na družbenih omrežjih. Tudi Branko Grims in Zala Klopčič nista pripomogla k distanciranju SdSa od SOSa.

Aja, če se kdo sprašuje kako pridejo vse te informacije na plan. Tukaj je kopija njihove telegram skupine , kjer se pogovarjajo med seboj. Prav smešno in žalostno je videti ta nivo komunikacije. Zmaga pa itak tisti, ki se boji, da bi bil pridržan, ker ima ravno psa doma in ne bi želel, da bi bil pes sam. Bravo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja