had blog roni kordis had blog roni kordis

Jankovic

Pa je moral odstopiti! Poudarek je na moral, kajti rezultati poslovnanja so vec kot ocitni, ampak za nadzornike to ocitno ni dovolj. Samo se en cudovit primer, kako se drzava sploh ne vmesava v gospodarstvo in kako je oh in sploh vse cisto in brezmadezno. Ce se prav spomnim so si ljudje zeleli sprememb, ko so odsli na volisca in volili za novo ablast, ampak to, kar se sedaj dogaja pa niso spremembe, ampak se toliko hujsa korupcija, oz. toliko bolj na ocem, da se cudim in sprasujem kako to upajo. Ampak zivljenje gre dalje, ko bodo nove volitve bodo ljudje volili spet isto, kajti s priznic jim bodo povedali kaj je za njih najboljse!
Hvala za taksno Slovenijo (sem razmisljal, ce bi napisal z malimi crkami, pa vseeno nisem) :)

 1. jaz sem zato da ukinemo volitve in postavimo gor kraljico :) Jebeš demokracij0o itak ne deluje. Če že ne moremo imet anerhije, naj nam dajo vsaj kraljevino ali monarhijo ;) (rabim idola po katerem bi se zgledovala, ker ga/jo v slovenski politiki še nisem odkrila)

 2. mogoce bi bila to resitev :) kraljica pravis.. a mlada, samska :)
  katera pa bi bila primerna, da bi bila postavljena na piedestal..

 3. Glede ocene politicne slike: povedal si vse, kar je treba povedati. Ni pa receno, da je to dobro povedati. Najbrz nismo dalec od tega, ko bodo zaceli zapirati drugace mislece.

  Ironicno pri vsem je to, da bodo najbolj “naspukal” prav tisti, ki so volili “obljubljeno dezelo”.

  Ce se grdo izrazim:
  pa naj se kdo rece, da Slovenci nismo KMETI!!!!

 4. smo kmeti :) oz. jaz sem definitvno, ceprav drugo leto ne bo vec njivce.. ampak bom k sosedom hodil ropat zelenjavo :)

 5. Pa ti nisi kmet, dej no … Mate premajhno njivo, da bi se kvalificiral.
  Traktor je zanic (kje pa sploh je?!?), ovcice so ti pa ze vse usle.;-)
  A k najboljsem sosedu bos hodil? Bogve, ce bo se obstajal ..
  Zna se preimenovati v kaj tujskega …

Komentarji so zaprti.