Danes se bo, v dvorani Stožice, odvilo zadnje dejanje šova Slovenija ima talent – SIT. Finalisti, ki so se do sedaj preborili čez vsa izločanja in ki se bodo danes predstavili še zadnjič – in nekdo od njih bo šel domov s 50.000 euri, kar je bil definitivno velik motivator. Finalisti šova Slovenija ima talent 2011 so:

 • Julija Kramar (učiteljica telovadbe, z nesrečno zgodbo v zadnjih dneh in z odličnim glasom – po mojem mnenju bo zmagovalka letošnjega šova)
 • Jerica Haber (pevka, ki poleg tega da dobro zgleda še dobro poje)
 • Nika in Gašper (plesalca, vendar za moje pojme malce premalo atraktivna)
 • Jaka Vižintin (pevec in kitarist, ki se mu lani ni uspelo prebiti v finale – pred njim je kariera, ampak danes ne bo zmagal)
 • Ajda Ivšek (Zagorjanka, zato sem malce pristranski – odlična pevka in ji privoščim zmago)
 • Ekaterina Faskhutdinova (plesalka na drogu?? – kljub temu da bi rada, da ples na drogu postane olimpijski šport, ga večina gledalcev malce drugače gleda)
 • Irena Djukič (pevka, ki je še nisem videl nastopiti)
 • Harmonikarski orkester Pustotnik (no ja, tipično domače – čim več ljudi na oder in posledično bo tudi več glasov – ne zaslužijo si finala)
 • Žan Serčič (pevec in kitarist, podobno mnenje kot za Jako Vižintina)
 • The Artiflex (plesalci, ki so posebni, ker do sedaj še niso odkrili svojih obrazov – če lani Maestro niso zmagali, tudi letos ne bodo oni)
 • Takle mamo! Lansko leto sem takoj na začetku šova napovedal, da bo Lina Kuduzovič zmagovalka in res se je tako zgodilo. Letos sem vse skupaj spremljal bolj slabo in šele danes pišem o tem – da bo po mojem mnenju zmagovalka Julija Kramar, če ne bo število harmonikarjev na odru presenetilo in bodo Slovenci glasovali za njih – vendar potem naj se ta šov ne imenuje več Slovenija ima talent, ampak Več nas je, lažje zmagamo!

  4 Responses to Finalisti šova Slovenija ima talent 2011 – SIT – bo Julija Kramar zmagovalka???

  1. Mašon pravi:

   Jest bi sicer čist rada vidla, da bi Julija zmagala, ampak pomoje bojo zmagovalci harmonikarji. na žalost.

  2. sonček pravi:

   Ne, ne bodo zmagali harmonikarji. Glede na anketo, ki se odvija na uradni spletki talentov, ima ravno Julija, poleg Nike in Gašperja, največ možnosti za zmago. Čeprav jaz navijam za Jako. Julija je super, nič ne rečem, ampak ne maram tega, da bodo ljudje zanjo (in za Jako) glasovali zaradi sočutja in ne zaradi talenta.

  3. Mirko pravi:

   Zadnje čase vse kaže da bo zmagala Julija, verjetno ni medija kamor nebi plasirali kako ji je umrl partner in podobno. Žalostno a se že ve zakaj.

  4. igre pravi:

   Ah…sej se gre za talent ne pa za življensko zgodbo. Po moje bo zmagala Jerica…držim pesti!

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.