zlatko klepc laze zlatko klepc laze

Zlatko – Klepc laže VS Challe Salle / R.I.P. Challe Salle 27.06.2024

Ali gre pri “obračunu” Zlatko VS Challe Salle za “namještalko”? Vprašanje, ki si ga v teh dneh zastavlja marsikdo. Še posebej po včerajšnjem dnevu, ko je Zlatko objavil na Youtubeu video z naslovom Klepc laže in ki ima po 12 urah že preko 175.000 ogledov. Očitno smo v Sloveniji dobili prvi pravi “battle” na “rap sceni”. Komu bolj kaže? Challe Salle je vse svoje družbene profile spremenil v zasebne profile. In obtožbe so precej hude.

Začelo se je pred mesecem, ko je Challe Salle gostoval pri Perotu in izjavil par kritik čez Zlatka. Zlatko je zahteval opravičilo ali pa se bo odzval v svojem slogu. Z besedami. Opravičila ni bilo in včeraj je Zlatko objavil pesem Klepc laže, kjer je v skoraj sedmih minutah obračunal s Challetom Salletom.

No, ne gre zgolj za obračun. Gre za precej hude besede, ki če so vsaj deloma resnične, potem je glasbena pot Challeta Salleta končana. Če je Zlatko vedel za vse to, bi moral vse te stvari sicer že takrat prijaviti ali objaviti, ker nadlegovanje mladoletnih oseb ni šala.

Precej je ugibanj o tem, ali gre za “namještalko,” kjer si Zlatko in Challe Salle na tak način “bildata” število ogledov in dobivata pozornost. Če bi bilo temu tako, potem Challe Salle ne bi vse družbene kanale spremenil v zasebne. To pove veliko o vsem skupaj.

Mogoče se lahko obregnem še ob to, da so Zlatkove rime “na silo”. Če je kdo kdaj gledal “rap battle,” potem razume, kje je “beaf” in čemu je tako. To ni eden izmed tistih komadov, ki jih glasbenik ustvari, da se bodo naslednjih 10 let rolali. Ta komad je dejansko služi svojemu namenu. Predvsem pa službi obračunu.

Sam sem si odprl sem si kokice in čakam nadaljevanje. In komentarji na družbenih omrežjih so prav hilarični:

  • Odvila se je maša, saj od danes dalje počiva v miru Petrovićev Saša :-)
  • Več folka čaka na premieri kokr ma pa Challe Salle polnoletnih ljudi na koncertu
  • Kako otrokom naj razložima da Saše ne bo več v supernovi za pusta
  • Glede na to da Zlatko repa na beat od Cazzafure, zna bit situacija zlo resna, zanimivo…
    Dame in gospodje, slovenski solo izvajalec z največ predvajanji v 24h urah. 100k +!!!!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja