had blog roni kordis had blog roni kordis

Se par dni

In potem bom sam ostal. Za deset dni. Hudica, saj sam ne morem verjet, da razmisljam o tem. Pa ocitno je res, ce si navezan na cloveka, te tudi teh nekaj dni pripravi do razmisljanja. Ampak itak imam glavo polno idej, kaj vse je treba narediti, pospraviti okrog in v hisi. In idej, kam vse bom sel. Na koncu bo pa tako, kot je ponavadi. Ne mores se nikamor premakniti in prezivis kot bubica v enem ovoju. Ah ja. Tezko je to zivljenje. Ko z nekom skupaj zivis postane vse skupaj drugacno. Prej cisti individuum, postane cisto nekaj drugega. In ceprav s tezkim srcem, vseeno priznam, da mi je ze zdajle malce tezko pri srcu. Ampak je treba iti tudi preko tega.

Ma kdo kaksno idejo, kaj bi se lahko pocel :)

  1. nabiranje gob, izlet v gore, ustvarjanje z glino, slikanje na steklo ;), presnemavanje cdjev, gledanje filmov, druženje s frendi, kii jih nisi videl že dolgo časa, navezovanje stikov s familijo :S, sajenje sobnih rastlin :)…

  2. ni slabo.. glede mojih rocnih sposobnosti bom rajsi tiho.. in se tega niti ne bom lotil.. priblizno ista stvar kot moje petje.. kolega je rekel, da se ni dovolj pijan, da bi jaz lahko pel :)
    sajenje sobnih rastlin in dekoriranje lonckov.. to pa ni slaba ideja.. ali pa menjavanje zaves in pomivanje oken.. hudica.. saj idej je precej.. pa upam, da bo tudi kaj casa :)

  3. kul ideja.. sem cist za.. ce ne bo premrzlo.. sicer pa se lahko tudi kostanj pece ;)

  4. Spoznati nove ljudi, ki jih nikoli ne boš pozabil, in tudi oni te bodo
    vedno nosili s seboj.

Komentarji so zaprti.