Sobota, nedelja Sobota, nedelja

Sobota, nedelja

Dnevi so cedalje bolj hladni, ampak nic ne de, se ne dam in se vedno skacem okrog v kratkih rokavih. Ne priznavam, da ni vec poletja in se z zadnjimi atomi branim pred zimo. Ampak pocasi bo prisla v nase kraje, ne gre drugace.
Sobota zjutraj. Peljem avto v avtopralnico, pa je bila povsod guzva in se odlocim, da ga zapeljem v Trbovlje. In ko se vracam, zagledam nekoga k skejta. Dolgo casa je ze, odkar sem to zadnjic gledal, ker pa sem imel s seboj fotkota, pa sem se priblizal. In presenecen zagledal dva frenda k skejtata. In ju pofotkal :)

Fotke so

In dan se prevesi v popoldan in grem na Sklaball, kjer studentki klub Zagorja organizira vsakoletno tekmovanje v kosarki. Iz tukaj ni fotk :)
Zvecer grem do kolega, ki je praznoval rojstni dan. Ker je bilo vse pijano, sem pot podaljsal naprej do Trbovelj na koncert Orlekov. Super ozvocenje, standardno super zaigrano, ceprav je bilo potrebno v dvorani sedeti. Ampak Orleki znajo narediti zur in pokazati iz kje so :)

Fotke so

In tako se je koncala sobota.
V nedeljo pa zjutraj ob 10 uri proti Murski Soboti na zadnji letosnji drag race. Na poti me je spremljalo sonce in prav prijeten dan je bil. Skoda, da je na koncu zacel padati dez, tako da ni bila dirka izpeljana do konca.
In seveda.
Fotke so

  1. Ti, ti, ti….

    Si se peljal mimo, pa ne da bi se ustavil za pijačo?

    Si bom že zapomnila. :(

  2. sorry.. sele zvecer, k sem prisel domov sem se spomnil :) lenart.. pa sv. trojica od postarja.. pa je bilo prepozno :) sicer pa ja, sem bil precej lacen :)

  3. No, to ti je pa kazen. Da si bil lačen. Pri nas mamo nekaj prav dobrih gostiln. Tako da… Za naslednjič.

  4. Jaz pridem drug teden v tvoje bivše kraje :) Prespat… Pol pa v LJ. :)

Komentarji so zaprti.