had blog roni kordis had blog roni kordis

Bozicek&co

Celo leto sem bil priden, ubogal sem nadrejene v sluzbi, pozdravljal sosede, jim pomagal nesti kaksno stvar iz trgovine, vsak vecer si umil zobke in sel po zajckih spat, jedel sem pridno in dosti, nisem se lagal ali prepiral in celo leto sem razmisljal o tem, da pride cas, ko pridete vi spet med nas!
In celo leto sem imel v mislih zelje, ki jih bom napisal. In sedaj je nastopil ta cas, da jih koncno prelijem na ekran, kajti tudi bozicki&co je postala moderna in ne pada vec na papirnate krace, ki jih niti ne zna prebrati. Verdana, velik font in pa pravilno izrazanje. Sicer si avtomatsko izlocen.
Sedaj pa k zeljam. V bistvu, ker sem celo leto razmisljal kaj bi rad, je sedaj nastal velik problem. Zelje sem si sproti uresniceval in jih je bilo vedno manj. Nekatere zelje so prevelike in vem, da mi jih ne more bozicek&co uresniciti, zato sem na koncu ostal brez zelja. In ce sem brez zelja, bom dobil vse, tudi tisto cesar sploh nikoli ne bom potreboval :) In taksna darila naj bozicek&co kar zase obdrzijo.

  1. > ozdravljal sosede, jim pomagal nesti kaksno stvar iz trgovine, vsak vecer si umil zobke in sel po zajckih spat

    ta stavek je pa kot pogled v profile serijskega morilca =P

    … sicer pa je prav, da se obdarujemo po potrebi in ne na silo.

  2. Zelo dobro. Pa vendar dvomim, da se boš izognil kiču, ki sledi v teh mesecih. Če zaradi drugega ne, zato, ker se štacune z “ugodnimi” ponudbami na vso moč trudijo, da bi zmanjšale zaloge (beri:dobiček). Ne vidim razloga, da bi se ravno tebi Božiček&co izognil. Mogoče pa dobiš nosilce za plazmo :-), ki je nisi uspel nabaviti.

Komentarji so zaprti.