Ce bi mi kdo rekel, par let nazaj, da bom jaz z eno samo osebo tako dolgo casovno obdobje, bi se mu nasmejal. V bistvu ga ne bi vzel niti resno, kajti taksna oseba me ne bi niti najmanj poznala. Pa vendar ne drzi povsem pregovor: Volk dlako menja, spremeni se ne. Meni je ocitno uspelo narediti korak, ki sem se ga bal, oz. korak, ki mi je v tistem trenutku spremenil zivljenje. Verjetno zato, ker se nisem obremenjeval s tem, kaj in kako bo. Preprosto sem bil jaz in bil sem tam. In ko pomislim za nazaj, kako hitro mineva in bezi cas, sem vesel, da te imam poleg, pa ceprav se vcasih jezim, ko te cakam, pa ceprav bentim, ko se premalo obleces in vem, da te bo zeblo, ampak se zavedam, da si vse to ti in to sprejemam. Ampak ne morem iz svoje koze, da ne bi komentiral in nergal ob tem, kajti vem, da bos itak trmasto vztrajal pri svojem. Ravno zato je zanimivo. Dva ista pola, ki se privlacita. Fizikalno gledano povsem nemogoce, prav tako, kot je bilo mnenje drugih, ki pa jih seveda nisem poslusal, ampak ocitno so stvari v realnosti precej drugacne, lepse.

Barbka, hvala ti za vsak dan. In hvala ti, da prenasas moje muhe in mojo trmo!

9 Responses to 3 leta

 1. ju-nov-hu pravi:

  Ja, na tole se pa pije!! Ampak ne kokakoljo, halo!
  Mogoče se pa lahk tud kej skadi, no…
  A tole sta pol dans praznovala na ledinah? Å e zadnja preizkušnja, če se Barbki morda vrti od višine, hehe. Ker, če se ji ne, potem se ji tud od tebe ne ;)

 2. had pravi:

  ma men se vrti od visine :evil: ampak dejansko mam res strah.. pa sem ga sel premagovat.. barbka pa je prezivela in zdrzala.. zdaj pa spi sanje pravicnega :)

 3. Black Betty pravi:

  UUiiii uuuiii predvsem čestitke Barbki, da je toliko časa zdržla :) well.. 3 years it’s a LOT.

  izven konteksta: Ledine? Upam, da ne misliš Vadine nad Jezerskem!

 4. had pravi:

  direktno to mislim :) in evo.. se zdaj ne morem zaspat.. pa ceska koca je bila tudi v igri :evil:

 5. Black Betty pravi:

  No naj te popravim. Reče se VADINE. Ljudje, ki so postavljali table so se zmotili, tablo tam pustili. TAko ljudje zdaj temu pravijo Ledine, a v resnici so še zmeraj Vadine. In domačini tega ne prenesejo. Skoraj tako, kot če bi Mariboru rekel Ljubljanibor.

 6. had pravi:

  hmm.. potem je napacna uporaba imena ze preko 20 let, odkar sem jaz bil prvic na ledinah.. zanimivo.. vendar koca se se vedno imenuje koca na ledinah :)

 7. Black Betty pravi:

  Ja sej pravm! Ko so Ljubljančani gor pršl in pred več kot 30 leti pomoje postavil tablo Ledine (who know why, očitno so mislili , da se tako pravilno reče). Od takrat vsi, ki pridejo gor govorijo o Ledinah. Domačini so vedno in še zmeraj uporabljajo izraz Vadine.

 8. Black Betty pravi:

  BTW: poglej fotko 0188 piše “VAdine” .. Lepo, da se ohranja tradicija ;)

 9. had pravi:

  jeap.. sem opazil to.. pa mi ni bilo jasno, zakaj enkrat ledine, drugic vadine.. sedaj mi je stvar vsaj jasna :) da vem, kje sem bil :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.