Naslov je iz njene izjave, ki jo je dala po prometni nesreci v Kamniku pred parimi dnevi. Vecernji list pa je pograbil to izjavo in jo malce priredil v svojo korist.
Potem pa poskusila vso stvar malce omehcati s svojo drugo izjavo.
 “Mediji vsako stvar pograbijo tako, kot želijo. Če so oni razumeli tako, da se sramujem svoje držve, pa naj. Izjav v zvezi s to nesrečo ne bom več dajal. Rekla sem izključno samo to, da mi je žl, da so nekateri ljudje, ki so se vozili mimo, slikali in potem te fotografije prodajal časopisom. Ti ljudje se mi gnusijo in zaradi njih me je sram, ne pa zaradi vseh Slovencev in tega, da živim v Sloveniji. Žal mi je, da taki obstajajo in da med nekaterimi tudi živim.”
Hm. Taksno izjavo da zenska, ki dobesedno zivi od publicitete in od medijev. In ce jo lahko slikajo v vseh mogocih pozah za Playboy in je to ne moti, jo pa moti, ko povzroci nesreco in se pac ljudje naslajajo nad tem. Mediji se pac prodajajo zaradi taksnih, rumenih stvari. In ce je pricakovala, da ji bo kdo priskocil na pomoc in pogledal, ce ima vse nohte cele, se je posteno zmotila. Za ljudi bi bilo pac boljse, ce bi bila se kri in kdo resno poskodovan in  prav tako bi se casopisi se boljse prodajali, kot se.
In konec koncev je to spet spretno izkoristila za svojo lastno promocijo. Avto bo dobila nov, z njo ni bilo nic narobe, mediji pa so spet polni nje.