Nina Osenar se je po koncu oddaje Big Brother bolj redko pojavljala v medijih. Pred nekaj tedni, pa zagledam Nino Osenar na oglasnih panojih, kjer oglašuje Tuš Telekom. Seksi, kot vedno, čeprav ko sem prvič videl oglas, nisem niti dojel, da je to Nina Osenar. Potem, ko sem videl oglas z njo na WC školjki, pa so bile stvari precej bolj jasne, odkrite :evil:
Pred časom sem slišal, da je Nina Osenar želela za oglasno kampanijo, kjer bi posodila svoje telo in ime €45000. Sicer ni šlo za konkreten primer Tuš Telekoma, vendar se mi zdi ta številka hudo previsoka.

TušMobil naj bi svoje storitve uradno začel ponujati 31. oktobra in tako končno vstopil na trg mobilne telefonije in nadomestil propadlo Vego.

nina-osenar-in-tus-telekom02.jpg nina-osenar-in-tus-telekom01.jpg nina-osenar-in-tus-telekom03.jpg nina-osenar-in-tus-telekom04.jpg

20 Responses to Nina Osenar in oglaševalska akcija Tuš Telekom

 1. matejMM pravi:

  Huh, to je Nina… Ravno danes sem videl reklamo s prenosnikom na WC-ju in se mi je zdela super ideja in fotka. Nisem pa opazil, da je to Nina Osenar.

 2. Žiga pravi:

  evo, tale fotka PA rajca! grem kupit :D

 3. Marko pravi:

  denar je dons vse

 4. Kristjan pravi:

  ja, to je pa hecno… TUÅ * da Nino Osenar na wc školko… Je nebi raje dali “pod” TUÅ *? :D

 5. MoJo pravi:

  Cifra 45.000€ je skoraj 2x manj, kolikor je Tuš že dal za eno slavno osebo v preteklosti. Ime ji je Djuro.
  Menda.

 6. Rado pravi:

  Obraz obdelan s fotoshopom nedvomno izumetniči Nino.
  Kdaj bodo vendarle spoznali, da morebitne nepravilnosti obraza ne zmanjšajo simpatičnosti te osebe?

 7. IcEmAn pravi:

  No končn bo pršu TušMobil, ki ga obljubljajo že vsaj 1 leto.

 8. LyLa pravi:

  Ja, mi smo tudi danes ravno gledali ta oglas. Ta fotkica, ko sedi na skoljkici je res ful prikupna, ta zadnja, kjer se pa samo obraz vidi, mi je pa precej mimo.

 9. Dah pravi:

  @Had: 45000 evrov je previsoko? Ej, preberi še enkrat, kaj si napisal: “posodila svoje telo in ime”. Bi ti posojal svoje telo za denar? Za 45000 evrov? Jaz ga ne bi za 45000000 evrov.

 10. had pravi:

  @dah: vsaka oseba, ki nastopi v oglasu, proda svoje telo in ime :) cena pa je seveda odvisna od tega, koliko se kdo ceni..

 11. Rado pravi:

  Eh,
  s tem “posojanjem” telesa pa že malo bluzite. V teh ljudeh je pač nekaj (ali malo več) ekshibicionizma, ki ga poskušajo čim bolje prodati.
  To je vse.

 12. Dah pravi:

  @had: I repeat: Bi ti posojal svoje telo za denar?

 13. Tinci pravi:

  Tole sem pa prebrala že na hrcEkovem blogu

 14. Pier pravi:

  €45.000…zame je to absolutno preveč.

  @Dah: Ja, jaz bi ga in kaj je na tej sliki tako hudega, da ga ne bi mogel posoditi?!? A ko pa ti hodiš vsak dan v službo po 8 ali več ur in tam pustiš dušo in telo in potem v celem letu ne zaslužiš niti polovico od tega, če imaš srečo mogoče kakšen € več, a to je pa vredu?!?

 15. hrcEk pravi:

  @Tinci: first to publish! in to clo večjo poster verzijo :)

  Men se pa številka, čeb bla seveda resnična, neb zdela previsoka.. še posebno glede na efekt, ki ga ima vsa ta e-pisarija o njej in Tuš Telekomu na promocijo akcije. Bi jo mogl pa še v tv oglas vključt pol :) Sicer imamo majhen trg, ampak so vrednosti budgetov naših kampanj tako mizerno neprimerljive z “razvitejšimi” eu držvami, da je že kar smešno. Tak denar pa res drobiž v marketingu. Btw: me res zanima, kdo se ne bi prodal za 45.000.000 €. Vsak ma svojo ceno. In slovenčkasta je dosti pod 45mio €.

 16. had pravi:

  @hrcek: ups.. nisem opazil.. sej jaz sem tut ta velik jumbo objavil :)))

  in ja.. za €45000 bi malokdo razmisljal, ali bo posodil svoje telo v oglasni akciji.. btw.. posoditi telo ni isto kot ponujati usluge svojega telesa :)

 17. denis zupan pravi:

  Vreden si toliko, kolikor so pripravljani placati zate. Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.