Najhujša stvar, ki se lahko zgodi blogerju je, da ne sme novice, ki jo je dobil, objaviti. Vendar v tem primeru sem se držl obljube!

Fantje iz podjetja Zemanta, ki med drugim pišejo tudi blog in so naredili projekt Odprti kop so se pred časom prijavili na SeedCamp.
SeedCamp je zanimiv projekt za mlade podjetnike, z briljantnimi idejami, ki ga organizirajo v Londonu. Prijaviš se s projektom, v tem primeru Zemanta z modificiranim Odprtim kopom, ki bo po mojem sklepanju naredil velikanski preobrat v blogerskem svetu (wordpress plugini, povezovanje, iskanje in vsi ostali cukrčki, ki pa še ne smejo biti povsem razkriti) in v svetu velikih medijskih baz podatkov. In potem čakaš, da komisija izbere najboljše. Letos je bilo prijavljenih 240 udeležencev iz 40 držv! In potem so izbrali 20 najboljših iz vsega sveta. In Zemanta je med njimi, kljub temu, da so ostali brez držve, kar so nekateri že opazili. Sedaj imajo dva tedna časa, da stestirajo še dodatne novosti, ki jim jih ne zmanjka in preizkusijo vse skupaj v Sloveniji in potem z rešitvijo oddidejo v London, na pogovore in predstavitev svoje rešitve, pred komisijo in pred investitorji iz celega sveta.
Po tednu dni, bo komisija odločila, kdo sodi med najboljših 5 in ti bodo ostali v Londonu, dobili €50.000 in tri mesece razvijali svojo rešitev, ki jo bodo potem lahko prodali!
Ko sem izvedel za njihovo idejo, sem bil takoj za, da jo začnem testirati. In upam, da bo v parih dneh ta blog postal dobro testno orodje, ki bo pripomoglo k zmagi Andraž, Boštjana, Jureta in ostalih sodelujočih v ekipi, v Londonu!
Seveda jaz lahko držim pesti, oni pač ne, ker še dodajajo novosti in razvijajo stvari. In če ima kdo še kakšno idejo, ki jo dobi ob pogledu na njihovo idejo, je seveda več kot dobrodošel!