had blog roni kordis had blog roni kordis

ŽVPL 3.0 – Žurerski Vodnik Po Lokalih – launch party

Ob 10. obletnici začetka “obratovanja” ZVPL-ja, sta se Peli in Zi odločila, da ga ponovno oživita. V izvedbi ZVPL 3.0, ki pa je še čista neznanka.
In ravno zato sta se odločila, da organizirata žur z naslovom – ŽVPL žur ob 10. obletnici – Če že sajta ni, bomo vsaj žur ‘mel, 17. maja (sobota) v Roxlyu (bivši Triglav).

Vabljeni vsi, ki se še spomnite veselja in sreče (in tudi tisti, ki ne veste, kaj je ZVPL), ki jo je v vaša in naša življenja prinašal ZVPL. Ki ste s solzami v očeh opazovali stran brez koristnih nasvetov in je ta čas, ko ZVPL ni deloval, bilo vaše življenje povsem prazno in nesmiselno. Sedaj bo vse drugače! In sedaj bo vse 3.0!

V noči iz 17. na 18. maj se je pred 10. leti na spletu pojavil ŽVPL, spletopis, ki je oral ledino slovenskega zabavnega spleta, zabaval, informiral, spravljal v jok in se za kratek čas pojavil tudi na radijskih valovih.

Pred cca letom in pol je neslavno potonil, vendar spomin nanj še živi … zato se bo celotno uredništvo, dopisniki, simpatizerji in bralci ob 10. obletnici zabavali to soboto v ljubljanskem rock klubu Roxly’s (bivši Triglav).

Za glasbo bodo poskrbeli odlični Tribute 2 Love -> – bend, ki bo zagotovo nasledil Rolling Stonese, ko bodo šli v pokoj.
In P.P.T. Žrebci -> – bend ki ga sestavljajo bivša urednika in bivša nesojena urednika fotografije, ter mogoče še kakšno presenečenje …

… največje presenečeje pa bo prenovljeni ŽVPL 3.0!!! Če nam je pred 10. leti uspelo nardit sajt v 5 dneh, nam bo mogoče uspe tudi sedaj ;)

Vabljeni na ŽVPL-ovo 10tko!

  1. Stari, ni še rečen da bo ŽVPL… sej vidiš spremlejvalni naslov Če že sajta ni, bomo vsaj žur ‘mel :).. No jst optimistično zrem v svet :)

  2. Peli in Zi sta cloveka z najslabsim smislom za izbiro datumov zurov! Razlog sem ze napisal na em3r10.com :)

    Upam, da vsaj na webmaster piknik prideta fanta, ko smo ga ze samo zaradi njiju prestavljali :)

  3. Jaz se spomnim te strani. Å koda, da je ‘ugasnila’. Zdajle bi namreč lahko imela lep obisk, dobro blagovno znamko,……..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja