Katarina Kresal – NLP (nedolžna, lepa, pametna) v slovenski politiki, je za svoje prijatelje na Facebooku in Twitterju organizirala “Facebook zabavo”.
Katarina ima na svojem profilu na Facebooku 1997 prijateljev, kar je hudičevo veliko. Na Twitterjevem profilu pa jo spremlja 86 ljudi.

Sam sem jo prvič videl v živo malo manj kot leto nazaj, ko je bil v Ljubljani Cosmopolitanov tek v petkah (tudi jutri se bo teklo v visokih petkah pred Magistratom) in smo sedeli v Mačku. Oblečena v zlate barve, ki ji izredno pristojijo, se mi je zdela zanimiva. In danes sem spoznal, da je tudi prijetna sogovornica in da na plakatih izgleda slabše, kot pa v resnici.

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-fotke-macek004.jpg


9 Responses to Katarina Kresal in njen Facebook party

 1. MM pravi:

  Pozabil si napisat pozitivno lastnost, ki jo je sama izrekla – da je za skupno dobro pripravljena marsikaj pogoltnit.

 2. miro pravi:

  Zraven vseh teh lastnosti je pa še nepoštena, ker se deklarira za simpatizerko levice, vse njeno življenje in delovanje pa nesporno kaže, da ji je ljubša desnica. Nedvomno zavajanje.

 3. Anonymus pravi:

  Lahko bi bila čisto solidna pravnica in političarka. A ji manjka kilometrine. Politične, da ne bo pomote.
  Saj morda pa si sploh ne želi koalicijske zmage na volitvah. Starši so jo učili, da je treba oblast kritizirati. :)
  Ni mi niti jasno, kako lahko daje tako lahkomiselno izjave, da je LDS z pravnomočno dokazano korupcijo, obenem dokazala, da je pod njeno vladavino pravna držva delovala. V tem smislu me ne moti toliko to, da trdi, da smo v času LDS imeli pravno držvo, ampak to, da se ima še vedno za politično nedolžno, brez kakšne povezave s korupcijo. Navsezadnje je bil prav njen partner (življenjski sopotnik ali karkoli že) odvetnik Senica že na začetku procesa zagovornik doslej edinega slovenskega politika, ki mu je bila korupcija pravnomočno dokazana. Teoretično bi se denar od te korupcije lahko stekal tudi v njen žep.

 4. Matej pravi:

  Stari, s temi fotkami ji nisi naredil usluge. Pazi na barvni filter, ki je za tako ‘barbikasto’ žensko prijazno rečeno grob. Drugič, na vsaki fotki se ti pači, je malce moteče … na eni bi celo stavil, da ima brke ;)

  Drugač pa čist dobronamerna kritika … lepo se mej čau iz ZM

 5. Anonymus pravi:

  Za tiste, ki ste še vedno mnenja, da gospodične Kresalove ne marajo samo t.i. zaplankani janševiki, predlagam branje članka »A modeset proposal: Separation of Lawyers and politics« na http://www.friesian.com/lawyers.htm
  Čeprav gre za drug pravni sistem (mislim, da vsi, ki ste sposobni v spam zaščiti seštevat do 20, veste, da obstajajo razlike med evropskim in ameriškim pravom), je v osnovi problem isti.
  In po mojem mnenju so prav pravniki tisti, ki bi se v svojem delovanju morali truditi, da ostanejo onstran politike. V primeru, da postanejo držvni tožilci, pa nikakor ne bi smeli imeti niti teoretične možnosti, da čez noč postanejo odvetniki.
  Prav tako ne bi bilo napačno prepovedati vrnitev v pravniške poklice vsem tistim pravnikom, ki so se aktivno vključili v strankarsko politiko. Kako je s tem v Sloveniji, pa vsi dobro vemo!
  Zato mi je milo rečeno SMEÅ NO, ko gospodično Kresalovo, pravnico in nekdanjo odvetnico v pisarni Senice, gledam, kako kot lajna ponavlja neke floskule o pravni držvi. Če bi gospodična Kresalova resnično verjela v pravno držvo, če bi ji res bilo kaj do tega, da je Slovenija pravna držva, bi se držla prava ne pa politike.
  Sama sicer pravi, da je resna, da želi ostati v politiki. A kaj, če se bodo veliki fantki v njeni stranki odločili drugače? Seveda ona v tem ne vidi nobenega rizika, čeprav je še razmeroma mlada in brez kakšne konkretne odvetniške kariere, kaj šele politične. Rizika pa ne vidi zato, ker podzavestno tudi sama ne verjame v pravno držvo. Ker ve, kako so to njeni strankarski kolegi delali, delajo in bodo delali. Daleč onstran resničnega zavzemanja za pravno držvo.

 6. jaKa pravi:

  hehe, luštkane, diskretne brčice … njam. ;)

 7. Milka Balac pravi:

  Katarina Kresal je žena koja ovlada politiku ve kako i kaj bo naredila to je žena velikog srca ki rada vsakom pomaga.Želim joj velik sreče v njeni politični karijeri pa velik da vlada tom državom.

 8. tone banderas pravi:

  Nč nisi napisal. Si imel trdega takrat. Ne mislim koleno zdej!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.