Zadnji teden je Facebook časovnica polna enakih objav o novem Facebook pravilu. Ne, nič od zapisanega spodaj ne drži. In tudi če boste vsak dan objavili to isto sporočilo se ne bo nič spremenilo. Če ne želite, da Facebook uporablja vaše fotografije in vse ostalo, kar ste objavili na tej platformi – potem izbrišite svoje račun. Pa še v tem primeru imajo shranjene vse vaše podatke.

Vsake toliko časa me presenetijo takšna “množična histerija”, ki se zgodi na Facebooku. In mi da vedeti, da ljudje niti ne preberejo teksta, ki ga nekritično kopirajo. In ko se začne valiti snežna kepa, jo je težko ustaviti. In tako je tudi v tem primeru.

Če koga dejansko zanima kaj se dogaja z njegovimi fotografijami, ki jih je objavil na Facebooku – potem si je vredno prebrati Pogoje uporabe, kjer je vse skupaj povsem natančno razloženo. Razumem, da se je težko prebiti čez ves tekst, vendar je včasih to tudi potrebno.

In še enkrat hvala, ker ne delite spodnjega teksta naprej. Lahko pa opozorite tiste, ki to objavljajo, da nič od tega ne drži.

Ne pozabite, da se bo jutri začelo uporabljati novo Facebook pravilo, v katerem lahko uporabite svoje fotografije. Ne pozabite danes na rok !!! Uporablja se lahko v sodnih postopkih v pravdnem postopku zoper vas. Vse, kar ste kdaj objavili, bo od danes javno. Tudi izbrisana sporočila ali fotografije niso dovoljene. Preprosta kopija in lepljenje ne stane nič boljšega kot strpnost. News Channel 13 so govorili o spremembi Facebookove politike zasebnosti.
👇
Facebooku ali podružnicam Facebooka ne dovoljujem uporabe mojih slik, informacij, novic ali objav tako v preteklosti kot v prihodnosti. S to izjavo opozarjam Facebook, da je strogo prepovedano razkrivati, kopirati, razširjati ali kako drugače ukrepati proti meni na podlagi tega profila in / ali njegove vsebine. Vsebina tega profila je zasebna in zaupna informacija. Kršitev zasebnosti se lahko kaznuje z zakonom (UCC 1-308-1 1 308-103 in Rimski statut).
OPOMBA: Facebook je zdaj javna ustanova. Vsi člani morajo objaviti takšno obvestilo. Če želite, lahko to različico kopirate in prilepite. Če izjave ne objavite vsaj enkrat, boste tiho dovolili uporabo svojih fotografij in informacij, ki jih vsebujejo posodobitve stanja profila.

NE DELITE. Kopirajte in prilepite.

Vaš novi algoritem izbere nekaj nekaj ljudi – približno 25 -, ki bodo brali vaše objave. zato,

Prst držite kjer koli v tej objavi in ​​na zaslonu se bo prikazalo “Kopiraj”. Kliknite na “Kopiraj”. Potem pojdite na svojo stran, začnite novo objavo in prst postavite nekam v prazen prostor. Prikaže se “Prilepi” in kliknite Prilepi
To zaobide sistem.

Facebook praznuje 15. let kako je Facebook Mark Zuckerberg spremenil svet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.