Katarina Kresal naked – na tem blogu ni njenih golih fotografij!!!

Spoiler – tukaj ni golih fotografij Katarine Kresal! Včeraj sem opazil precej povečan promet iz Googla na iskano besedno zvezo “katarina kresal naked“. Na mojem blogu ni njenih golih fotografij, niti nisem nikoli pisal o njenih golih fotografijah, mi je bilo vse skupaj še precej bolj čudno. Promet iz Googla je bil usmerjen na zapis – Katarina Kresal ima Kresnice in tangice na svoji spletni strani, kjer ni ničesar, kar bi lahko Google povezal skupaj in me uvrstil visoko v svojem iskalnem algoritmu na zgoraj omenjeno besedno zvezo.

Ker me je zanimalo, zakaj je povečan obseg iskanja in ker nisem zasledil nikjer informacije, da je nekdo objavil njene gole fotografije, sem šel malce bolj poglobljeno brskati zakaj se to dogaja. In seveda odkril v katerem grmu tiči zajec. Kresalova se razgali za hrvaško televizijo (vir) je naslov, zaradi katerega se je vse skupaj zgodilo, vse skupaj pa se gre za intervju, ki ga je dala za Nova Tv in nima nobene povezave z njeno fizično goloto. Tole je ta intervju:

Drži da sem objavil par zapisov, kjer je Katarina Kresal v prvi vlogi in so zraven tudi njene fotografije:

 

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-superheroj-004.jpg

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-018.jpg

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-fotke-macek004.jpg

  1. Enkrat je Politikis objavil sliko gole Slovakinje ali kaj jaz vem, od kje je bila, ki je bila zelo podobna KK. Mislm… res me zanima, kakšna je gola. Bljak. Ravno tako ogabna (po duši) kot oblečena.

  2. Malo zgrešen prevod stavka v intervjuju “Včasih sem zelo rada hodila v hribe” v “Prije sem rado odlazila u ribolov”. :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja