Na zadnjem predvolilnem shodu LDS, ki je bil Prešernovem trgu, so bili skupaj na odru – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič. Da o Nini Osenar, ki je bila med množico, niti ne govorim.
In zaključne besede mi gredo še sedaj po glavi: Naj jih nosi voda!

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-018.jpg


katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-001.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-002.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-004.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-003.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-012.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-011.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-010.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-009.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-008.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-007.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-006.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-005.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-017.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-016.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-015.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-014.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-013.jpg

13 Responses to Skupaj – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič

 1. Tadej pravi:

  Mnjah, za nekatere bi bil že čas, da jih odnese voda.

 2. Anonymus pravi:

  Na tisti uvodni fotki so kot kak APZ Tone Tomšič. Če jim ne uspe na volitvah, se še vedno lahko podajo v glasbene vode. Dirigiral bo pa seveda Janković. Glede na to, da izstopa tudi po svoji obleki, je najbrž že jasno določil svojo pozicijo.

  BTW, še slabi 2 uri do volilnega molka. A se to tukaj upošteva? Nočem bit kak troublemaker. :)

 3. meskec pravi:

  Kaj te kučan dela na odru? Njega še niso dol zaprli?

 4. Anonymus pravi:

  Kučan z nogo udarja ob tla in skrbi za ritem KGB zborčka. Dirigentsko taktirko je že predal Jankoviću. :)

 5. Urednica www.lds.si pravi:

  Hvala za spremljanje in fotografiranje. V kolikor vas zanima še gibljiva slika in govori vseh treh strankarskih prvakov, je posnetek tukaj:

 6. meskec pravi:

  hehe urednica http://www.lds.si spet ne boste 4 leta mirno spali. :)

 7. Anonymus pravi:

  Sam je pa treba priznat, da imajo pa marljiv štab. Å e slabe pol ure pred volilnim molkom, delajo cyber čudeže. Naslednji bo pa kaj, kvantni skok v prihodnost? :)
  Jaz imam svojo prihodnost. Z njimi ali brez njih. Ker je v mojih rokah. Vprašanje pa je ali jo imajo oni brez volivcev.

 8. mm pravi:

  @Iztok Gartner: Če jim želiš dobro raje ne upaj na koalicijo. Å ele takrat bodo ljudje sprevideli da so jih samo prazne besede.

 9. madpixl pravi:

  Jebenti, zoki bi si moral zapodit eno ornk kosilnico med svoje nosne dlake :>

 10. Anonimno pravi:

  Zdaj pa vidmo, koga bi morala takrat odnest voda…

 11. miki pravi:

  Na zadnjem predvolilnem shodu LDS, ki je bil Prešernovem trgu, so bili skupaj na odru – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič. Da o Nini Osenar, ki je bila med množico, niti ne govorim.
  In zaključne besede mi gredo še sedaj po glavi: Naj jih nosi voda..

  ……in včeraj je na zahodu deževalo….in voda jih je odnesla….upam, da glede na to, da je rezultat znan že kar nekaj časa in se še nisi oglasil…ne dihaš ne škrge…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.