Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 19 Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 19

Skupaj – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič

Na zadnjem predvolilnem shodu LDS, ki je bil Prešernovem trgu, so bili skupaj na odru – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič. Da o Nini Osenar, ki je bila med množico, niti ne govorim.
In zaključne besede mi gredo še sedaj po glavi: Naj jih nosi voda!

Klik na fotografijo za celotno galerijo
katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-018.jpg


katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-001.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-002.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-004.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-003.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-012.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-011.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-010.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-009.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-008.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-007.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-006.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-005.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-017.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-016.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-015.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-014.jpg katarina-kresal-milan-kucan-zoran-jankovic-borut-pahor-gregor-golobic-013.jpg

 1. Na tisti uvodni fotki so kot kak APZ Tone Tomšič. Če jim ne uspe na volitvah, se še vedno lahko podajo v glasbene vode. Dirigiral bo pa seveda Janković. Glede na to, da izstopa tudi po svoji obleki, je najbrž že jasno določil svojo pozicijo.

  BTW, še slabi 2 uri do volilnega molka. A se to tukaj upošteva? Nočem bit kak troublemaker. :)

 2. Kučan z nogo udarja ob tla in skrbi za ritem KGB zborčka. Dirigentsko taktirko je že predal Jankoviću. :)

 3. Hvala za spremljanje in fotografiranje. V kolikor vas zanima še gibljiva slika in govori vseh treh strankarskih prvakov, je posnetek tukaj:

 4. Sam je pa treba priznat, da imajo pa marljiv štab. Å e slabe pol ure pred volilnim molkom, delajo cyber čudeže. Naslednji bo pa kaj, kvantni skok v prihodnost? :)
  Jaz imam svojo prihodnost. Z njimi ali brez njih. Ker je v mojih rokah. Vprašanje pa je ali jo imajo oni brez volivcev.

 5. @Iztok Gartner: Če jim želiš dobro raje ne upaj na koalicijo. Å ele takrat bodo ljudje sprevideli da so jih samo prazne besede.

 6. Jebenti, zoki bi si moral zapodit eno ornk kosilnico med svoje nosne dlake :>

 7. Na zadnjem predvolilnem shodu LDS, ki je bil Prešernovem trgu, so bili skupaj na odru – Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič. Da o Nini Osenar, ki je bila med množico, niti ne govorim.
  In zaključne besede mi gredo še sedaj po glavi: Naj jih nosi voda..

  ……in včeraj je na zahodu deževalo….in voda jih je odnesla….upam, da glede na to, da je rezultat znan že kar nekaj časa in se še nisi oglasil…ne dihaš ne škrge…

Komentarji so zaprti.