Slovenka leta je danes zvečer postala Katarina Kresal. Izbor organizira revija Jana, ki je v lasti Delo Revije d.d.! Se vam zdi znano?
Izbor za Politični Obraz leta 2009, ki ga je organizirala Revija Obrazi je bil konec novembra. In zmagovalka je bila, kdo drug kot Katarina Kresal. Tudi Revija Obrazi je v lasti Delo Revije d.d.!

Zgolj naključje, ali pa imajo ljudje po novem tako zelo radi ljudi iz politike, še posebej Katarino Kresal, ki sicer na rejtingih javnih raziskav ne dosega takšnih rezultatov.

katarina kresal


Glede na pretekla leta: Mojca Drčar-Murko, Vika Potočnik, Ljerka Bizilj, Tanja Starič, Vida Jeraj-Hribar, Vida Žabot, Mila Kačič, Metka Klevišar, Brigita Bukovec, Irena Polanec, Emilija Baranja, Milena Močivnik, Marija Zakušek, Vlasta Jeseničnik, Štefka Kučan, Benka Pulko, Irena Grafenuer, Mojca Senčar, Metka Zorc, Lilijana Kornhauser Cerar, Neža Maurer, ko so bile Slovenke leta iz povsem drugih sfer, je bilo tole majhno presenečenje. Vendar niti ne tako veliko. Kakor za koga!

In sedaj je poglavitno vprašanje, glede na to, da Delo Revije podelujejo tudi nagrade Viktor, kdaj bo Katarina Kresal dobila to nagrado za življenjsko delo? Upam le, da je ne bodo kandidirali tudi za Naj smrkljo, izbor, ki ga prav tako organizirajo Delo Revije!

To ni mačji kašelj, je Katarina komentirala nagrado! Res je, še daleč od tega. In da ne bo pomote, čestitam Katarini Kresal za to nagrado, ki so ji jo podarile bralke revije Jana! In upam, da zmaga tudi na Viktorjih!

Preveč zanimivo je tole, da bi lahko to preskočil in ne zapisal. In smešno, tokrat se bodo z menoj strinjali pripadniki desnih strank!