Lansko leto smo se vsi čudili nad Googlovimi pisarnami po svetu, Twitter pisarnami, Digg pisarnami, Apple pisarnami in vsemi ostalimi na http://www.officesnapshots.com/.

Lepe in predvsem drugačne so kot tiste, katerih smo navajeni pri nas. In zato so me presenetile pisarne fantov podjetja 3fs v Kranju. Definitivno bi njihove nove pisarne sodile v spisek pisarn iz zgornjega spletnega mesta.

blank blank blank blank blank blank

ostale fotke na Flickrju

8 Responses to Pokaži svojo – 3fs pisarne v Kranju

 1. Roki pravi:

  Ne vem, zakaj bi se tem pisarnam tako čudil, kot zatrjuješ. Tudi sam imam delovno sobo, kjer prezdim polovico dneva zelo futuristično, z živimi odtenki vseh mogočih barv, na stenah pa so nature objekti. Res pa je, da sem v samo adaptacijo vložil skoraj 4k€.. pa vseeno! Če si jaz lahko privoščim, zakaj si ne bi mogli pri velikih podjetjih ? Butasto! Občasno grem v Nemčijo na predavanja in tam so skoraj vse predavalnice človeku prijazne – imajo neko svežino in vsaka je narejena z nekim stylom.

  Pisarne, kot so na zgornjih slikah se mi zdijo cisto normalne, bolje kot bele, sive in umazane stene.

 2. had pravi:

  @roki: hmm.. sto ljudi, sto cudi, sto zena, dvesto sisa..

  ves, ne delamo/jo vsi v kreativi.. in ne vidijo taksnih pisarn (beri barv, dodatkov, stvari) vsak dan..

  in ce imas taksno pisarno si lahko ponosen nanjo.. mogoce pa lahko fotografijo delis z nami in se bom cudil tudi nad tvojo pisarno..

  velika podjetja imajo ponavadi precej sterilne pisarne.. nic inovativnega, ampak vse za boljso produktivnost.. in ravno v tem se razlikujejo te pisarne..

  lahko pa mi poves katera predavalnica v ljubljani, oz. pri nas je taksna, kot si napisal, da so v nemciji?

 3. andraz pravi:

  Hvala za tole Had…

  Roki, s tem se absolutno strinjam. Take bi morale biti vse firme, ki skrbijo za to, da delavci pac delajo kolikor se le da dobro. Ker, roko na srce, na produktivnost vpliva ogromno faktorjev, vendar je lepe in zanimive prostore teroetično še najlaže rešit. Bistveno tezje je imeti dobre odnose med ljudmi in dobro organizacijo.

  Zalost pa je, da vecina firm se “staticnega dela” delovnega okolja ne resi pravilno.

 4. markopigac pravi:

  Vec vidjeno. Ne mores se primerjat z necim kar je 100 svetlobnih let pred tabo, ne? ;) btw – inspiron je tud mel take pisarne, predlani ze..

 5. had pravi:

  @marko: jaaaaa.. evo.. to sem ze prej iskal..

  se sreca da si me spomnil na njegov nick :)

 6. Anja pravi:

  Hm, nikoli si ne bi mislila, da bo ob teh fotkah kdo ostal ravnodušen. Prej bi pričakovala, da jih bo kdo spljuval, ker pač niso po njegovem okusu, ampak trditi, da niso nič posebnega, je pa … zanimivo :) Mogoče se pa Had in nekateri njegovi bralci ne gibljemo v takih krogih, da bi podobne prostore videvali pogosto …

  Če primerjam npr. prostore 3fs-ja z Margovimi, vidim eno ogromno razliko prav v inovativnosti. Margovi so sicer super lepi in fajn, poseben se mi zdi le atrij, ampak novi prostori običajno dobro zgledajo, ker so pač novi. Ne vidim pa tam nič “še nikoli videnega”, ustvarjalnega. 3fs-jevi prostori imajo pa detajle, ki jih delajo drugačne in inovativne. In jaz bi svojo pisarno (novo in lepo, a dolgočasno) z veseljem zamenjala za eno izmed zgornjih.

  Se pa strinjam z Andražem, da še tako dobri prostori ne pomagajo, če medosebni odnosi ne štimajo.

 7. LyLa pravi:

  Čudovit office … če bi mela še psa lahko tam, res nebi blo težv delat nadur :)

  Btw a ni na 5. fotki Žiga/Sigmund?
  Čeden dečko :)

  Had, zadnjič se nisi pa nič poslovil!
  Ti, ti :)

 8. ana pravi:

  Andraž, pozdravljen! Čestitam, kako lepe prostore si si uredil za svoje delo! Zares so mi všeč – svetli so, sončni, veseli … imajo vse, kar človek potrebuje, da se na delu dobro počuti!
  No, jaz sem že v gimnaziji vedela, kako kreativen in sposoben si; zdaj si to spet pokazal. Želim ti le še, da izdelaš svojim strankam veliko takih in podobnih načrtov, po katerih zgradile prostore, v katerih se bodo prijetno počutili, pa naj bodo to delovni prostori ali domovi. Pa srečno in lp, Ana Jesenovec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.