had blog roni kordis had blog roni kordis

Damjan Murko udari s svojo akademijo

Tokrat poročeni slavček Damjan Murko udari s svojo akademijo, kjer razlaga kako postati zvezda!

Jaz upam in želim, da vas bom lahko še dolgo zabaval. Upam, da se boste držli mojih dosedanjih navodil. Mislim da boste na prvi korak lahko postali zvezda in boste lahko dosegli zvezde, če boste upoštevali moje nasvete.

Mene pa bolj kot to, kako postati zvezda, zanima ali se Damjan Murko samo dela norca iz nas ali je res takšen?
Če je slednje, potem sočustvujem z njim! Resnično!

 1. Kot Mariborčan bi lahko kaj grdega napisal pa si ne bi rad svoje karme blatil. Bom raje rekel, da sočustvujem tudi jaz z njim. Tako resnično in globoko.

 2. Ajej, to spada že v tisto rubriko: “Saj ni res, pa je.”

 3. Spominja me na Danijela Å mida Dannyja in podobne ‘kalibre’. Trudi se uspeti po svojih zmožnostih, kot mi vsi. Je pač izbral segment dejavnosti in ciljno publiko, katere se nihče od nas ne bi dotaknili niti z municijo, izstreljeno iz mitraljeza.

  Je patetičen (v pravem pomenu besede), a pravice mu ne moremo odrekati. Dokončno ga bo povzdignil, pokopal ali pa v limbo stanju pustil ‘trg’. In severovzhodna Slovenija je lahko hvaležen trg za take ‘modelčke’.

 4. Nisem si mogel kaj, da sem par dni nazaj pogledal video do konca. In res ne moreš druga kot le sočustvovati z njim. Upam le, da ga ne boli :D

 5. danes se peljem na troli in vidim, da eni ženski počiva v naročju neka brošura, mapa ali nekaj podobnega z naslovom od ideje do uspešnega podjetja…a to murko počne, spravlja idejo v prakso/uspešno podjetje/trg?…

  mi je pa zelo zanimiva besedna zveza: profesor slave… :D

  samo res, a se tip zajebava ali pa misli resno?…to je sedaj vprašanje…ker brez odgovora na to vprašanje se ga ne upam preveč lotiti, da me ni bi slučajno zlasal…

 6. Pomoje tip misli čisto resno. IQ katastrofalen, samozavest “serijsko”. Potreboval bi strokovno pomoč in goro zdravil. Za psihoanalizo pa zaradi “hudega” intelekta ni primeren.

  Lahko si ga pa naročite za nekaj evrov, da vam pride polepšat dan… :)

  http://www.youtube.com/watch?v=UTUi07DTVfU

 7. profesor slave.. stajerski slavcek.. zvezda..

  kaj vse si lahko clovek izmisli v iskanju blisca in slave.. in nekateri celo verjamejo v to, da je on zvezda :)

  pa saj v bistvu je :) vsak od nas je zvezda.. in tudi murko je :evil:

Komentarji so zaprti.