Alja, Samo in Vini – hvala za odlično organiziran WWW piknik!

Leto, že tretje leto zapored, smo se zbrali “webmastri”, oz. ljudje, ki počnemo kaj koristnega, oz. malce manj koristnega na WWW-ju, na Vseslovenskem Webmaster Pikniku. Letošnje število udelžencev je preseglo magično številko 100, če se ne motim je bila 109, kar je v primerjavi s prejšnjimi leti precejšnja razlika. Seveda brez zgoraj omenjenih treh to ne bi bilo mogoče.

Prav tako pa ne bi bilo mogoče imeti toliko zastonj pijače in hrane in seveda iger, če ne bi bilo sponzorjev, ki so podprli ta piknik! Hvala!
Generalni pokrovitelj – Domovanje, pokrovitelj – httpool, pokrovitelj karaok – wotam.com, pokrovitelj ozvočenja – bast in še vsi ostali, ki so prispevali nagrade za srečelov! Poleg tega so repertoar svojih skladb odigrali tudi Žrebci

Upam, da se drugo leto vidimo še v večjem številu in da bo družba še bolj pisana!

Klik na fotografijo za ostale fotografije
wwwp-www-piknik-fotografije-36


8 Responses to WWWP – WWW piknik je bil odličen!

 1. Vini pravi:

  had, popravek:

  Å tevilke za srečelov so verjetno res prišle do 109, nekaj prijavljenih se namreč ni pojavilo. Magično mejo smo vseeno prebili, udeležencev je bilo namreč točno 100, če se je pa kdo švercal, pa še kakšen več :)

 2. had pravi:

  hvala hvala :)

  no, vazno da je 100-ka prebita.. in upam, da so vsi prisli domov celi :) no, nekateri verjetno malce bolj tezkoci :)

 3. schtr4jh pravi:

  zakon organizirano, nimam pripomb … še zdej pa ne morm verjet, da ste me spravl do tega, da sm pel pred množico – alkohol dela svoje :D

 4. Anže pravi:

  Hehe, noro je bilo, res kapo dol organizatorjem, ufff! =)

  @schtr4jh: Js nisem nikol dvomil vate! =)

  @had: Aha, naslovno fotko tegale zapisa si pa posnel takrat, ko si se zraven mene prislinil na ograjo … sem js vedel, da sem se na dobro pozicijo namontiral! =)

 5. Hajdy pravi:

  “Video spot” Zrebci Live!

 6. mrbrdo pravi:

  A maš kje še ostale slike? Vem da si tud nas nekaj slikal sam te slike ni tukaj :) Bi jo imel za spomin, če jo najdeš mi jo prosim pošlji.
  Drgač pa je blo the best

 7. Zi pravi:

  Briliantna organizacija.. in da best je blo.. Res je da smo mi “mal” fušal .. Ampak kot smo rekl bla je uradna vaja ;)..

  Drgač pa totalno kul piknik lušn lušn.. ;)

 8. Andraz pravi:

  bilo je super :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.