had blog roni kordis had blog roni kordis

Kdo je Stig – Stig je … Michael Schumacher

Pred tremi leti sem se spraševal Kdo je Stig? Odgovor, ki je “predstavljen” v zadnji oddaji Top Gear – Stig je … Michael Schumacher

He drinks a lot of petrol. He sleeps upside down like a bat. If you tune your radio to 88.4 FM you can actually hear his thoughts. He can catch fish with his tongue. He urinates 98 RON petrol (On The Top Gear Website Profiles) So, we gave the GTI to the STI… G His teeth glow in the dark. His favorite food is raw meat. He has no age. Jimmy Carter wants him dead. Banzai! Stig.

Če verjamete. Jaz se bolj nagibam v smer ki so jo zapisali na TimesOnline

Other drivers to act as The Stig include Julian Bailey, a former Formula One driver for Tyrell, who stood in for McCarthy. It is believed that at least four people have appeared on the programme in the role.

  1. Več ljudi je blo Stig, eden med njimi tudi Damon Hill. Šumaher? mogoče zdej k je v penziji:)

  2. hahah :) penzici imajo cas, to je res.. ampak po moje hocejo sam se bolj zanimivo vse narediti :)

  3. Še ena “nategancija”, ki so si jo privoščili avtorji oddaje :P

  4. Ampak tale fast lap je bil pa :-O
    Sicer je pa iz aviona jasno, da je to samo šala… Še dobro, zdaj majice “I AM THE STIG” ne bojo izgledale trapasto do nadaljnega ;)

  5. Oddaja se je v vseh teh letih izpela, ceprav velja za “klasika”. Po moje je ta Stig bil ze marsikdo, zakaj pa ne, najlazje je nekoga oblect v kombinezon. Za dvig medsebojne reklame pa se lahko kot Stig predstavi tudi MS ali kdo tretji.

  6. Precej ocitno je bilo ze ko je na oder hodil da MS ni Stig. Cist drugacna postava in drza, Stig je bolj zadrzan, MS pa je na oder pristopicljal nastopasko.

    Tudi vsi vozniki F1 so komentirali, da ima Stig popolnoma drugacne linije kot F1 vozniki, ergo ocitno ni F1 voznik. Pomoje je kak njihov lokaln rally voznik, ki sploh ni zelo mocno znan.

Komentarji so zaprti.