Twestival – Twitter festival – 11.9. 2009 – Pri Zelenem Zajcu

Sabina Obolnar je nekoč v uvodnici One zapisala da smo blogerji “čudni ljudje” (ne bom ponavljal njenih besed). Pa vendar smo dokazali, da nismo samo to, ampak da znamo tudi pomagati v raznih situacijah – krvodajalske akcije, zbiranje prispevkov za poplavljena območja, itd..

Sedaj, ko je Twitter dobil primat v tem svetu in počasi prehiteva Facebook, se je pojavila ideja Twestivala – druženje ljudi brez računalnikov, ekranov in tipkovnic – za zabavo in v dobrodelne namene.
In tako je Tomica prevzel vajeti in začel z organizacijo Twestivala Ljubljana, ki bo potekal 11.9.2009 – Pri Zelenem Zajcu v Ljubljani od 17. ure naprej.

Prostovoljni prispevki se bodo zbirali za Zavetišče za živali Horjul (nakup badgev, možnost donacije denarja, dobrodelna licitacija), prav tako pa se išče sponzorje, ki bi prispevali pasjo, ali mačjo hrano, ali kakorkoli podprli to idejo in ta prostovoljni projekt.

Seveda bo poskrbljeno tudi za glasbo, ples in vse ostalo: GlosaArt, Zgreseni Primeri, B.T.K., Ultra, Carina, M.U.D.D. in Nove konzerve. Prav tako pa bodo zraven tudi trebušne plesalke, šola za nastopanje BAST, itd..

Twestival ni namenjen samo tviterašem, temveč vsem, ki bi se radi pridružili zabavnemu festivalu, za organizacijo katerega so zaslužni izključno prostovoljci z njihovo dobro voljo in energijo. Še posebej toplo so vabljeni posamezniki, ki bi radi pomagali Zavetišču Horjul oziroma tamkajšnjim živalicam. Če se Twestivala ne boste utegnili udeležiti, lahko zavetišču pomagate tudi tako, da jim denar nakažete neposredno na njihov tekoči račun NLB SI56 0202 7025 4948 113. Se vidmo???
Glavni sponzor TwestivalLJ – www.degriz.net in Pri Zelenem zajcu

flyer01

  1. Had, zakaj dela blog zadnje čase tako počasi, aja linija je vredu, ker vse drugo dela normalno, optika….

    lp

Komentarji so zaprti.