Všeč mi je – tako ideja Milkbusters, kot sama izvedba, v kateri sodelujeta Slon & Sadež! Sam sem že pred leti imel precej podobno idejo – sicer v kontekstu testiranja pralnih praškov (saj veste, inštituti pa te zadeve), kjer bi vzel 10 enakih pralnih strojev, 10 pralnih praškov in 10 enakih majic.

Potem bi v kontroliranih okoliščinah (ista voda, ista elektrika) testiral pralne praške. Majice bi opral vsaj 100-krat in potem naredil raziskavo kateri prašek je najbolj uničil majico. Potem bi ponovil poskus, kjer bi po vsakem pranju dodal na majico zmes trave, borovnic, smole in podobnih naravnih sestavin… Na žalost sem projekt opustil, ker bi se predolgo moral ukvarjati z njim, vendar mogoče nekoč, se ga vseeno lotim!

In nazaj k Milkbusterjema – upam, da bo čim prej nova “epizoda” na voljo na YouTubeu, oz. upam, da se bosta lotila kakšne malce daljše epizode, kjer se bosta ukvarjala z resničnimi miti o mleku – recimo, če si z mlekom umivaš lase, ali ti postanejo bolj svetli? Ali pa če si umivaš kožo z mlekom, ali ta postane bolj bleda (princeske naj bi to počele v preteklosti). Ali pa mogoče, če drži tole – Ljudje, ki zaužijejo veliko mleka in mlečnih izdelkov, doživijo krepko čez sto let

Milkbusters – Rast