drinx btc prodaja alkoholnih pijac 8 drinx btc prodaja alkoholnih pijac 8

Drinx / spletna (drinx.si) in fizična trgovina z vini in alkoholnimi pijačami v BTCju

Drinx je novost v našem prostoru. Fizično in spletno prodajo alkoholnih in brezalkoholnih pijač so v BTCju odprli že pred dvema mesecema, vendar sem jih sam šele včeraj obiskal prvič. In bil navdušen. Tako nad cenami kot tudi nad njihovim odnosom in svetovanjem, ki sem ga bil deležen. Drinx je nekaj posebnega v Sloveniji – pri njih lahko pijete katerokoli vino po ceni “flaše” na polici, s tem da morate “najeti” kozarec za dva evra. Zagotovo odlična ideja za vse tiste, ki imajo radi kvalitetna vina, vendar so cene teh vin v lokalih precej, precej zasoljene.

Ker še nisem poskusil alkohola, mi je sprehod skozi prodajalno pijač vedno v veselje in užitek. Ker ne vem, kaj se skriva v steklenicah, jih “ocenjujem” skozi prizmo oblikovanja in same zgodbe, ki mi jih predstavijo ljudje, ki se spoznajo na to področje.

Včeraj sem se slučajno po dolgem času znašel v BTCju. In tam, kjer je bil nekoč Vitacare, je sedaj Drinx. Ker sem pred časom zasledil zgodbo o tem, sem se odločil, da jih obiščem.

Navdušen. Nad izbiro – tako vin kot tudi “žganih” pijač – zakaj hudiča se reče žgane pijače? Prav tako pa tudi nad osebjem v Drinxu, ki mi je pomagalo, da sem malce olajšal denarnico z 18 let starim viskijem, ki sem mu dodal še dva po priporočilu poznavalca tega področja. Da svetovanja o vinih, ki sem jih bil deležen s strani Valentina Bufolina, niti ne omenjam.

Zagotovo bo Drinx moj “first stop,” ko bom naslednjič iskal darile za rojstne dneve – in ponavadi so to alkoholi. Aja, darile. Alkoholi. Vem, da napačno pišem te besede, ampak če že pišem internete, potem si lahko dovolim tudi malce več svobode pri teh dveh besedah, kajne?

Največji problem, ko nabaviš alkohole, je, kako vse to spraviti v Lotusa. No, mi je uspelo in steklenice vina so v vinski vitrini, ki je ohlajena na 16 stopinj. Upam, da sem si prav zapomnil.

Srečno, Drinx ekipa!