Ivan Štuhec je teolog in filozof morale in vsake kvarte kakšna njegova izjava razburi javnost. Seveda na mojem “omiljenem” portalu Planet Siol.net, ki me vedno znova spravi v dobro voljo in potem moram vse to deliti z vami. Jeap, tudi sam se zavedam, da bi bilo mogoče boljše, da tega ne bi več bral, ampak odkar je Požar postal precej “nežen” do vseh, je Planet še edini prostor, kjer se vedno znova in znova zgražam in vedno znova odločim, da tja pa več ne bom zahajal. Ampak mi ne uspeva. In kaj je izjavil Ivan Štuhec? Izjava je bila za revijo Družina in si definitivno zasluži omembo (vir):

Če so otroci lačni, potem so nesposobni njihovi starši, vzgojitelji in učitelji, dedki in babice in vsi okrog njih, ki nimajo niti toliko zavesti, da bi se obrnili na dobrodelne ustanove in tako poskrbeli, da njihovi otroci ne bi bili lačni.

Tudi Janez Janša je videl kruh v smetnjakih v nekem obdobju, kajne!? Če kaj takšnega, kot je zgoraj napisano, izreče teolog, potem mu je že verjeti.  V tem primeru, ko je njegova “cerkev”, oz. cerkveni holding Zvon Ena imel v postopku stečaja prijavljeno za 1 milijardo eurov terjatev in bi s tem denarjem dejansko lahko nahranili lačne otroke! Da tega, da “cerkev” dobi iz proračuna precej velike zneske niti ne omenjam (vir).

Verjamem, da je s polno ritjo lahko srat!!