Anarchist Cookbook je del zgodovine. Anarchist Cookbook je bila biblija anarhije, ki jo je napisal William Powell leta 1971, kasneje pa jo je Jolly Roger spravil v tekst file. In tako je nastala knjiga The Jolly Roger Anarchist Cookbook, ki mi je pred mnogimi leti, kmalu po tistem, ko sem prišel v stik z internetom, odkrivala povsem drugačen svet, ki ga nisem poznal, pa vendar je bil dostopen na internetu.

Takrat se je veliko govorilo in pisalo o hekerstvu, v knjigi The Jolly Roger Anarchist Cookbook so bile opisane metode izdelave Black, Brown, Olive boxov, s katerimi “naj” bi se dalo zastonj telefonirati, vdirati v računalnike in podobno. V tej bibliji so recepti kako lahko iz kuhinjskih potrebščin narediš bombo, kako lahko doma izdelaš eksploziv, Dry Ice, Smoke Bombs, Book Bombs, kako lahko vlomiš v avto, odkleneš ključavnico s sponko in podobne stvari, ki so zanimivega za vsakega mulca.
Druga stvar ki mi je bila zanimiva v tej knjigi, kajti zgoraj zapisanih stvari NISEM preizkušal v praksi in tudi VAM ne svetujem tega početja, je bila izdelava lisergične kisline, ki se uporablja za izdelavo LSD-ja, ki pa smo se je želeli lotiti, pa vendar smo ugotovili, da je vseeno ceneje če se vse skupaj kupi že narejeno, kot pa da moraš paziti, da te kislina ne oslepi, ali pa ne predoziraš.

Definitivno je bila knjiga The Jolly Roger Anarchist Cookbook PDF ena izmed najboljših knjig, ki so bile prosto dostopne na internetu in ki so prikazale veliko stvari v posvem drugačni luči, kot pa smo si jih mi sami predstavljali.

Knjigo se lahko kupi na Amazonu – The Anarchist Cookbook (C-066) (Paperback)

Zanimivo je, da je avtor knjige William Powell leta 2000 želel umakniti knjigo iz obtoka, ker se je v tem obdobju spremenil njegov način razmišljanja in odnos do stvari, vendar mu to ni uspelo, kajti Copyright je bil prenešen na izdajatelja knjige in tako je avtor ostal brez te možnosti!
“I want to state categorically that I am not in agreement with the contents of The Anarchist Cookbook and I would be very pleased (and relieved) to see its publication discontinued. I consider it to be a misguided and potentially dangerous publication which should be taken out of print.” (vir)

Anarchist Cookbook FAQ
Is the Anarchist Cookbook safe and accurate?
No. According to people who know explosives, it contains many dangerous errors and formulas that are likely to hurt you. People strongly advise to stay away from it if you enjoy having your limbs.

anarchy_cookbook