Vse bolj se nam zdi samoumevno, da glasbo poslušamo na poti, na izletu, praktično kjerkoli, kjer si tega zaželimo. V času dopustov in potovanj je mobilnost naše najljubše glasbe že skoraj nuja. Nekateri sicer uživajo v intimi kakovostnih slušalk, drugi pa glasbo raje poslušajo na ves glas ali v družbi.

Za takšne želje se odlično izkažejo majhne, a kakovostne naprave – prenosni Bluetooth zvočniki. Tradicionalni prenosniki zvoka, kot so mp3 in mp4 predvajalniki, so se v določeni meri podredili zmogljivostim pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih preprosto brezžično povežemo z zvočniki in že nam igra naš najljubši glasbeni izvajalec. Big Bang vam to poletje predstavlja nove kakovostno izboljšane prenosne zvočnike JBL. Ob tehnološko in oblikovalsko dovršenih modelih bo užitek ob glasbi na poti ali na plaži še večji.

Majhen, a zmogljiv

Za dlan velik zvočnik JBL GO omogoča do 5 ur predvajanja glasbe, preden bo treba napolniti baterijo. Dvojno ohišje je na otip mehko in obstojno, izbirate pa lahko med pisano ponudbo živahnih barv, da bo zares prava zvezda na zabavi. JBL GO, ki ga v Big Bangu dobite za ugodnih 29,99 evrov, ponuja navdušujoč zvok in sodobno obliko. To je prvi zvočnik blagovne znamke razreda A, ki ponuja res pravi kakovosten zvok. Priložen pašček za nošenje omogoča, da zvočnik enostavno nesete v roki, kamorkoli greste. Zvočnik se avtomatično izklopi, ko sprejmete klic na telefonu. Tako ne boste zgrešili klica, tudi če pravkar poslušate glasbo s svojega telefona.

Pravi zvočniki tudi za zabavo ob vodi

JBL je bil vedno sinonim za kakovosten zvok, v zadnjih letih pa je tudi zaradi svojih inovativnih oblikovalskih dosežkov postal ena najbolj iskanih blagovnih znamk prenosnih Bluetooth zvočnikov. Zvočniki modelov CHARGE in FLIP so v letošnji prenovljeni različici z dežno prevleko pripravljeni celo na dežne kaplje in pljuske vode, zato bo čas ob poslušanju glasbe še bolj brezskrben.

Z zvočnikom CHARGE 2+ se lahko zabava začne kjerkoli in kadarkoli, na bazenu, pikniku ali na vrtni zabavi in nič za to, če vas ujame dež – priredite si ples v dežju! JBL bass membrane so vidne in takoj, ko se zatresejo v ritmu glasbe, dobimo občutek, da gre za resen in kompakten zvočnik. Baterija zdrži do neverjetnih 12 ur, kar pomeni, da lahko ob tem zvočniku preplešete celo noč. Moč baterije pa lahko uporabimo tudi za polnjenje svojega pametnega telefona ali tablice, če omagata prej kot mi. S funkcijo JBL Social Mode se na zvočnik lahko priklopijo tri pametne naprave hkrati in se izmenjujejo pri predvajanju glasbe. S prijatelji zdaj lahko priredite zabavo, na kateri si delite svojo najljubšo glasbo. Zvočnik se lahko povezuje z vsemi pametnimi napravami, kot so telefoni, tablice in računalniki. JBL-ova Noise and Echo cancelling tehnologija z vgrajenim mikrofonom omogoča tudi kristalno čiste pogovore preko telefona.

FLIP 3 je sinonim za močan in kakovosten zvok. V povsem novi obliki in funkcionalnosti vas bo novi FLIP 3 zagotovo navdušil. V primerjavi s svojim predhodnikom, modelom FLIP 2, je razvojno in kakovostno veliko pridobil. Navduši že na prvi pogled, saj je zvočnik vgrajen v rob tube, zato je viden in ni skrit v ohišju. Zvočnik tako deluje resno in obljublja pravo zvočno izkušnjo. V primerjavi s predhodnikom je kakovost zvoka pri FLIP 3 občutno boljša, saj je izhodna moč kar 33 odstotkov večja, povečala se je z 12 na 16W. Bateriji so dodali še polovico prejšnje zmogljivosti, mikrofon pa prepriča z novo HARMANOVO tehnologijo Voice Logic. Za še bolj ekstremen glasbeni užitek pa je tu JBL EXTREME z močjo kar 2x 20 W, zato je to gotovo najboljši in najmočnejši zvok v svojem razredu, ki prav tako z enim polnjenjem baterije traja do 12 ur.

Novi CHARGE 2 + je že na prodajnih policah, medtem ko bosta novi FLIP 3 in EXTREME  kmalu na voljo.