Najnovejši Sonyjev zvočniški modul HT-RT5 vas popelje v pristno kinematografsko doživetje v udobju svojega doma – z mogočnim zvokom šestih zvočnikov, priljubljenimi spletnimi storitvami za predvajanje glasbe in brez nepotrebnih kablov.

Zvočniški modul HT-RT5, s katerim boste prihranili prostor, bo vašim filmskim večerom, norim zabavam in vsakodnevnemu poslušanju glasbe dodal posebno energijo. Premore namreč mogočnih 550 W dinamične večkanalne moči, s katero boste slišali in občutili vsak ton pesmi, ki jo poslušate.

Izbirate lahko med različnimi načini zvoka, ki omogočajo, da ustvarite popolno vzdušje za vse, kar gledate. Način »Football Mode« ujame akustiko nogometnega stadiona; 9.1-kanalni način »Cinema Studio« poustvari vzdušje kinodvorane; z načinom »Digital Music Arena« pa lahko v svojem domu izkusite zvok prave koncertne dvorane.

Tanek, eleganten trikanalni zvočniški modul lahko nevpadljivo namestite pred svoj televizor ali pa ga namestite na steno. Glavna enota vključuje osrednji zvočnik, ki zagotavlja čistost in jasnost dialogov ne glede na glasnost. Premore tudi dva zmogljiva zadnja zvočnika in globokotonec z brezžično zasnovo. Postavitev je popolnoma enostavna: vsak dodatni zvočnik se samodejno poveže s sistemom, brez potrebe po dodatnih kablih. S priloženim mikrofonom lahko preverite tudi akustiko prostora, nato pa pustite, da sistem samodejno nastavi zvok za najboljše delovanje. Funkcija »Digital Cinema Auto Calibration« bo poskrbela za popoln zvok, ne glede na to, kam postavite zvočnike.

Uživajte v 5.1-kanalnem pristnem zvoku s prodornimi nizkimi toni, ki vas potegnejo v samo središče dogajanja. Današnji formati visoke kakovosti podpirajo tudi vire zvoka visoke ločljivosti, kot sta DTS-HD in Dolby True HD.

S HT-RT5 ne boste doživeli le pristnega kinematografskega zvoka. Izbirate lahko tudi med številnimi spletnimi storitvami za pretakanje in uživanje v glasbi, vključno s Google Cast™. Z Google Cast™ bo iskanje in predvajanje najljubših melodij z različnih spletnih storitev ali radijskih postaj iz mobilne naprave enostavno. Samo kliknite na ikono Cast in izbrana melodija bo v trenutku prenesena z vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika v zvočniški modul – tako boste lahko v glasbi uživali skupaj s svojimi najbližjimi.

NFC za poslušanje z enim dotikom vam omogoča predvajanje kristalno čistega zvoka preko povezave Bluetooth® – z visokimi in mogočnimi nizkimi toni – in to le z enim dotikom svoje mobilne naprave. Kodekom LDAC™, ki ga je razvil Sony, podpira tudi trikrat hitrejši prenos zvočnih podatkov v primerjavi z navadno povezavo Bluetooth®. Sedaj boste lahko uživali v izjemno čistemu zvoku, polnem pristnih podrobnosti.

Brezžično poslušanje glasbe v več prostorih vam omogoča, da doma prisluhnete svojim najljubšim pesmim kadarkoli in kjerkoli. Uporabite svoj telefon ali tablico za nadzorovanje svoje glasbene zbirke z aplikacijo SongPal™. Združevanje sistema HT-RT5 skupaj z drugimi brezžičnimi zvočniki in sistemi Hi-Fi je enostavna. V hipu boste lahko isti melodiji prisluhnili sočasno po vseh prostorih vašega doma.

Novi zvočniški modul HT-RT5 bo v Sloveniji na voljo od 26. avgusta dalje.

Izbrane tehnične specifikacije

HT-RT5
Zvok 5.1-kanalni, 550 W izhodne moči: 2x brezžični zadnji zvočnik, zvočniški modul z levim, desnim (2-sistemski) in osrednjim zvočnikom; globokotonec z brezžično zasnovo
Podpora zvočnih formatov Dolby Digital, DTS, DTS HD/DolbyTruHD/Dolby Digital+, DTS-ES (MATRIX6.1/DISCRETE6.1), DTS 96/24, Dolby Prologic, Dolby Dual Mono, 96k/24Bit PCM, FLAC, DSD- DSDIFF/DSF (.dsf, .dff), ALAC, AIFF, MP3, WAV
HDMI 3 x HDMI vhodi, 1 x HDMI izhodi; HDCP2.2 / 4K Pass thru
Povezljivost Dvopasovni Wi-Fi (2.4/5GHz), Home network, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
Glasbene storitve Google Cast Spotify Connect
Multi-room Brezžični Multi-room z aplikacijo SongPal