Prihaja Samsung Galaxy S6 edge+, nov pametni telefon s kar 5.7- palčnim zaslonom, ki predstavlja nadaljevanje uspešne zgodbe, ki se je začela z inovativno oblikovanim Samsung Galaxy S6 edge. Galaxy S6 edge+ odlikuje prepričljiva kombinacija kovinskega in steklenega ohišja v enem kosu, ki odraža zavezanost družbe Samsung k premikanju meja v ponudbi pametnih telefonov z velikim ekranom, ponudbi, ki jo je načel kot prvi v industriji, ko je leta 2011 uporabnikom predstavil originalni Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+ predstavlja vse prednosti, ki jih lahko poda prava kombinacija inovativnega oblikovanja in funkcionalnosti najnaprednejših rešitev, ki so trenutno na voljo v industriji, npr. vrhunska zaslonska tehnologija, ki optimizira delovanje edinstvenega zaslona na robu, najnaprednejša fotokamera za zajem fotografij in video posnetkov v najboljši možni kvaliteti, tehnologija za izredno hitro in brezžično napajanje ter neverjetno zmogljiv procesor.

Samsung Galaxy S6 edge+ je še bolj zmogljiv in še bolj prostoren, saj je bogatejši za dodatne 4 GB notranjega spomina in uporabniki novega Galaxy S6 edge+ bodo hitro prepoznali številne prednosti, ki jih prinaša dodaten prostor, med drugim preprosto komuniciranje na družbenih medijih, igranje grafično zahtevnejših videoiger brez nepotrebnih slikovnih pomanjkljivosti in splošno optimizirana večopravilnost.

“V družbi Samsung smo prepričani, da lahko s ponudbo pametnih telefonov z velikim zaslonom zadovoljimo želje številnih uporabnikov in jim omogočimo ultimativno poglobljeno multimedijsko izkušnjo gledanja kjerkoli in kadarkoli,” je dejal JK Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij v družbi Samsung, in dodal: “S predstavitvijo Samsung Galaxy S6 edge+ smo ponovno dokazali, da smo zavezani drzni in neustrašni inovativnosti, ki upošteva potrebe naših uporabnikov.”

Galaxy S6 edge+ je najboljša izbira za impresivno multimedijsko izkušnjo

Samsung Galaxy S6 edge+ nadaljuje uspešno zgodbo, ki se je začela z edinstveno in izstopajoče oblikovanim Galaxy S6 edge z zaslonom na levem in desnem robu, saj je tudi S6 edge+ izredno elegantno oblikovan. Zaslon na robu skriva tudi veliko uporabnih funkcij. Med drugim sta na voljo t.i. Apps Edge, rob za aplikacije, ki zgolj s potegom po robu zagotovi takojšen dostop do najljubših aplikacij, ter ‘People edge’, aplikacija za hitro komuniciranje, ki uporabnikom omogoča takojšnjo, preprosto in direktno povezavo z bližnjimi kontakti.

Ključne Galaxy rešitve – poudarek je na zmogljivosti

Galaxy S6 edge+ prinaša neprekosljive multimedijske zmogljivosti, saj se ponaša z najboljšim zaslonom v industriji, 5.7- palčnim Super AMOLED zaslonom z vrhunsko Quad HD ločljivostjo, ki daje globlji zaslonski kontrast ter kristalno čisto in podrobno sliko.

Družbeni mediji so postali pomemben del vsakdanjika, saj številni uporabniki vznemirljivost vsakdana radi zajamejo v foto ali video posnetek ter ga delijo na družbenih medijih. Zahvaljujoč tehnologiji družbe Samsung bodo sedaj še tako hitro posneti trenutki zajeti v vrhunski kvaliteti, saj bo na Galaxy S6 edge+ na voljo funkcija Steady Video, ki stabilizira in ostri digitalni video posnetek, zajet s sprednjo ali zadnjo kamero, ter način Video kolaž za snemanje in preprosto urejanje kratkih video posnetkov v različne okvire in dopolnjevanje z različnimi učinki. Galaxy S6 edge+ podpira tudi snemanje video posnetkov v vrhunski 4K kvaliteti in storitev za neposredno predvajanje Full HD video posnetkov: vsebino bodo že med samim snemanjem lahko neposredno spremljali tudi drugi uporabniki, skupine, kontakti ali celo splošna javnost, s katero bo uporabnik Galaxy S6 edge+ delil povezavo do storitve YouTube Live.

Sicer pa marsikateri uporabnik ceni predvsem prednosti hitrega polnjenja baterije in Galaxy S6 edge+ bo tudi na tem področju presegel vsa pričakovanja, saj ima vgrajeno brezžično polnilno tehnologijo, ki je kompatibilna s skorajda vsako podlago za brezžično polnjenje. Tako bo telefon Galaxy S6 edge+ z brezžičnim polnilcem Samsung napolnjen v pičlih 120 minutah oz. v 90 minutah s kabelskim polnilcem. S pomočjo nadgrajenega SideSync, katerega prednosti sta samodejna zaznava in izredno hitro nalaganje, pa bodo uporabniki svoj Galaxy S6 edge+ lahko brez težav povezali s tablico ali osebnim računalnikom ter tako še lažje in hitreje kot kdajkoli prej uživali v preprostem dostopu do datotek in podatkov na različnih napravah z različnimi operacijskimi sistemi.

Tu je še fotoaparat z najnaprednejšo tehnologijo, ki bo tudi tokrat požela zasluženo mednarodno hvalo. Opremljena je s funkcijami, nujnimi za zajem še tako hitrega a nepozabnega trenutka, npr. funkcija Quick launch, ki kamero zažene v manj kot 1 sekundi*, samodejna funkcija HDR v realnem času, sistem za pametno optično stabilizacijo slike (OIS) ter popolnoma novi filtri.

Brezkompromisno vrhunska je tudi zaščita! Samsung Galaxy S6 edge+ bosta ščitila najnaprednejši in še nadgrajen programski varnostni sistem KNOX Active Protection (ki bo prednaložen na telefon) ter aplikacija My KNOX (potreben bo hiter in preprost prenos) za še dodatno zaščito občutljivih osebnih in poslovnih podatkov.

Samsung Galaxy S6 edge+ bo na slovenskem trgu dostopen od 4. septembra 2015 dalje, kupci pa bodo lahko izbirali med safirno črno ali platinasto zlato barvo telefona z 32 GB notranjega spomina.

Več informacij o novi napravi se nahaja na povezavah www.samsungmobilepress.com in www.samsung.com/galaxy.