Big Boy je prenosni polnilnik za mobilne telefone z zmogljivostjo 10.400 mAh in tehnologijo, ki se z učinkovitostjo praznjenja celic uvršča med tiste, z daljšo življenjsko dobo. Big Boy je velik, hiter, zanesljiv in cenovno dostopen – zgolj 19,99 evrov. Udobje, ki ni daleč od dosega.

Big Boy se lahko povsem napolni že v šestih urah, saj za svoje delovanje uporablja vodilno tehnologijo 2A, ki omogoča visoko hitrost polnjena. Popolnoma napolnjen Big Boy lahko kar štirikrat napolni Coolpad Porto (1800mAh), trikrat Coolpad Modeno (2500mAh) in dvakrat tablični računalnik (4490mAh). Big Boy seveda deluje tudi z napravami drugih znamk, na primer tablicami, fotoaparati in drugimi napravami.

Big Boy je močan, zato ga lahko delite tudi s prijatelji in družino. Ima 2 USB vhoda, ki omogočata hkratno polnjenje dveh naprav, naprimer pametnega telefona in tablice. Med polnenjem naprav pa se Big Boy lahko polni tudi sam, kar je idealno za potovanja.

Zunanjost polnilnika je v celoti izdelana iz posebnega aluminija, izdelanega s pomočjo CNC obdelave, ki omogoča veliko natančnost pri izdelavi. Slok dizajn in ovalna oblika polnilnika omogočata dobro oprijemljivost in udobno prenašanje. Na voljo je v srebrni in šampanjec barvi.

Big Boy uporablja deset različnih vrst zaščit: toplotno zaščito, zaščito pred preveliko napetostjo, zaščito pred prevelikim tokom, zaščito pred preveliko močjo, zaščito pred preveliko polnostjo baterije, zaščito pred kratkim stikom, zaščito pred samodejno izpraznitvijo, samodejno zaznavanje obremenitve, nadtokovno zaščito in ESD zaščito.

Tehnične značilnosti

Ime izdelka Coolpad Big Boy Champagne // Coolpad Big Boy Silver
Vrsta izdelka Coolpad Big Boy Power Bank EBC100C
Zmogljivost 10.400 mAh
Rated Energy 38.48 Wh
Tip baterije: Lithium-ion, cilindrična baterija
Vhod DC 5V 2.0A
Izhod OUT1: DC5.0V/1A   OUT2: DC5.0V/2.1A
Čas polnjenja 6 ur, z 2A polnilcem
Dimenzije izdelka 162*41*22 mm
Barve Šampanjec in srebrna
Paket vsebuje Polnilnik, USB kabel, priročnik za uporabo