Big Bangovih TOP 5 daril. Leto je skoraj naokoli in prazniki so tik pred vrati, ob tem pa že razmišljamo, s čim bomo obdarili svoje najbližje. To je lahko zahteven in stresen proces, saj kljub poplavi vseh izdelkov težko najdemo idealno darilo.

Big Bang kot največji ponudnik zabavne elektronike za lažjo izbiro predstavlja izbor top 5 izdelkov, ki bodo vaše najdražje resnično razveselili. Če poznate tehnološke odvisnike, ki se nikoli ne ločijo od svojih pametnih naprav, jim boste olajšali zimo s praktičnim darilom, kot so tople rokavice CellularLine, ki omogočajo uporabo ekranov na dotik.

Hkrati je za tehnološke navdušence odlično presenečenje pametna ura na dotik Sony SmartWatch 2, h kateri so rokavičke idealno komplementarno darilo. Če vsako leto niste prepričani, kaj bi podarili svoji dragi, prijateljici ali sestri, s kompletom za depilacijo Philips ne boste zgrešili. Depilator enostavno, hitro in učinkovito odstrani tudi najkrajše dlake po vsem telesu in poskrbi za svilnato gladko kožo. Poleg gladkega telesa je za lepoto izredno pomemben tudi zdrav, sijoč nasmeh. Zato bo popolno darilo prav tako zobna ščetka Sonicare DiamondClean Pink z učinkovito sonično tehnologijo, zdaj tudi v privlačni nežni roza barvi.

Za glasbene navdušence, ki so vedno na poti in v gibanju, pa v Big Bangu priporočajo vrhunske Bluetooth slušalke JBL, s katerimi lahko vsepovsod uživamo v najljubši glasbi. Big Bang torej poskrbi, da boste letos našli idealno darilo za vse vaše bližnje. Več idej pa lahko najdete na Big Bang Info portalu.

Tudi v mrazu na telefonu

Ko mraz pritisne in oblečemo rokavice, je otežena naša uporaba zaslonov na dotik. Rokavice za pametni telefon so prava rešitev za vse, ki se od pametnih naprav ne morejo ločiti niti minute v dnevu. Cellular line so mehke in tople rokavice, ki omogočajo uporabo ekranov na dotik z kar vsemi petimi prsti. Vašega bližnjega ne bo več zeblo, telefon in tablični računalnik bosta še vedno v polnem obratovanju, prav tako pa bo tudi vaša denarnica ostala skorajda nedotaknjena.

Pametna ura

Če iščete darilo, ki se izvrstno poda k rokavicam za zaslone na dotik, in je tudi odlično darilo za tehnološke navdušence, ki ljubijo tehnološke igrače, potem se ustavite pri pametni uri Sony SmartWatch 2. To je ura, ki temelji na Androidnem sistemu in vam omogoča, da ste vedno, a diskretno, na tekočem prav z vsem. Visoko odziven Transflective LCD 1.6″ zaslon na dotik vas popelje v svet le s pritiskom nanj, uporaba pa je enostavna. Ura ima trendi silikonski pašček, ki je na voljo v različnih barvah, tako da jo lahko kombinirate na vsak stil.

Gladka koža po vsem telesu

Vsaka se želi počutiti lepo in si vztrajno prizadeva za gladko in svilnato kožo. Del lepote, ki se odraža tako navzven, kot pri notranji samozavesti, je zagotovo urejeno telo. Depilator Philips Satin Perfect ima keramične teksturirane diske in nežno odstranjuje tudi najtanjše in najkrajše dlačice ter hkrati ščiti kožo. Komplet vključuje mini depilator za nežno odstranjevanje dlak posebej na intimnih predelih. Letos lahko torej svojo drago, prijateljico ali sestro presenetite s čudovitim pripomočkom, ki ji bo ne le olajšal urejanje dlak na telesu, temveč ta trud naredil tudi veliko bolj učinkovit.

Kristalno čisti zobje

Zobno ščetko Sonicare DiamondClean Pink odlikuje patentirana sonična tehnologija, ki z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično fluidno delovanje, ki nežno in temeljito očisti vaše zobe, rob dlesni in medzobne prostore. Zobje še nikoli doslej niso bili tako čisti. Ta električna zobna ščetka odstrani do 7-krat več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka in do 100 % več madežev. Čeprav je izredno učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, pa ostaja nežna do vaših dlesni in tudi občutljivih zob. Saj veste kaj pravijo, lep nasmeh opira vsa vrata. S tem darilom boste zagotovo tudi vi odprli prava.

Z glasbo na poti

Poznate glasbene navdušence in jim želite podariti kakovost, eleganco in užitek v enem? Izberite vrhunske Bluetooth slušalke JBL, s katerimi si bo lahko vaš bližnji ob posebnih priložnostih privoščil, včasih še kako potreben, umik v svet glasbe. E 40 je dizajnerski model slušalk JBL, ki je prejel oblikovalsko nagrado RED DOT. Uporabniku omogočajo izjemno uporabniško izkušnjo, saj se z njimi lahko brez motečih kablov svobodno gibljete, polnilna Li-ion baterija pa omogoča do kar 16 ur predvajanja glasbe. Bluetooth tehnologija omogoča brezžično povezavo z mobilnim telefonom, tablico ali predvajalnikom glasbe, s preprostim pritiskom na gumb pa se bo lahko prejemnik darila javil tudi na vaš klic.

BIG BANG novosti in nasveti na Info portalu

Vsem novostim, ki prihajajo v BIG BANG, lahko sledite na BIG BANG Info portalu, ki prinaša vedno nove in aktualne informacije. Več o izboru top 5 izdelkov si lahko preberete na: CellularLine rokavice, Sony pametna ura, Depilator Philips, Zobna ščetka Sonicare DiamondClean in slušalke JBL.