Inja Zalta, igralka v seriji Usodno vino je pozirala za ekskluzivni koledar Mobihel 2016, ki bo predstavljen na Wild Wild Christmas partyu. Razkritje novega edinstvenega koledarja Mobihel 2016 se bo zgodilo na najbolj divji zabavi tega leta, Wild Wild Christmas, tudi tokrat pa ga krasijo nekatere izmed najlepših lepotic te zemeljske poloble.

Kreativna ekipa s fotografinjo Lidijo Mataja se je tokrat odpravila v Lucky Town in v pravem vzdušju Divjega Zahoda posnela nove, zapeljive fotografije, ki jih krasi tudi manekenka in igralka v aktualni seriji Usodno vino, Inja Zalta.

Dvanajst koledarskih fotografij krasi pet manekenk, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji oldtimerjev, ki s svojo surovo močjo velikih ameriških avtomobilov in motorjev iz 50 in 60 let kontrirajo nežnim in zapeljivim ženskim silhuetam. Celotno snemanje se je odvilo v Avstriji, na Gradiščanskem, kjer so manekenke pozirale na sceni, ki spominja na priljubljene vesteren filme.

Fotografinja, ki je znana po svojih odličnih delih je ustvarila zelo izrazne in estetske fotografije lepotic, ki so pozirale v pin-up slogu. Močne barve, čarobni svetlobni učinki in pozornost do podrobnosti igrajo osrednjo vlogo v pokrajini, ki poudarja tudi prednosti premium znamke Mobihel.

Vrhunske fotografije bodo razstavljene v galeriji na dogodku Wild Wild Christmas, domov pa jih bo v obliki koledarja Mobihel 2016 odneslo le deset srečnežev. Ekskluzivna predstavitev in podelitev koledarja se bo zgodila v Restavraciji As Aperitivo, 3. decembra v Ljubljani, do takrat pa nam bodo domišljijo burile fotografije s snemanja.