SONY predstavlja nov USB ključek tipa C™ – kompaktnost in hitrost na poti / shranjevanje do 64GB podatkov pri visoki hitrosti z novim Sony USB ključkom linije CA-11. Od februarja bo na voljo nov vzdržljiv USB ključek 3.1 Ge1 linije CA-1 z najnovejšim standardom tipa C™ in tipa A in do 130MB/s hitrosti prenosa branja v velikostih 16/32/64 GB.

Primeren je za hitro in pametno shranjevanje fotografij, priljubljenih pesmi, videov in drugih podatkov, ki jih uporabniki uporabljajo »na poti«, obenem pa priročno združljiv z napravami z operacijskim sistemom Android ali Mac.

Sony je rešitev, ki omogoča varno shranjevanje in prenos podatkov med novimi napravami, razvil zaradi nenehno spreminjajočega se trga z USB ključki. Ključek USB 3.1 Gen1 linije CA-1 omogoča dva konektorja, vključno z novima standardoma tipa C™ in tipa A, s katerima razširja možnosti uporabe naprave. Elegantni konektor ustreza številnim napravam, tako pametnim telefonom kot tudi prenosnim in tabličnim računalnikom.

Združljiv je z operacijskim sistemom Windows in Macintosh ter mobilnimi napravami s sistemom Android in Chromebook, ki omogočajo vhod tipa C™ in tipa A za hitro deljenje in enostavno varnostno kopiranje vsebin. Vitka oblika in majhna velikost pa USB ključ 3.1 Ge1 linije CA-1 postavljata na mesto popolnega spremljevalca na poti, ki obenem preprečuje nezaželene motnje s strani gostiteljskih naprav.