Svet programov VIASAT / kanali TV1000, Viasat History, Viasat Explore in Viasat Nature

Podjetje MTG (Modern Times Group) je pripravilo zanimivo predstavitev novosti njihovih kanalov, ki so vse bolj priljubljeni tudi v Sloveniji. Dogodek se je odvil v začasnem domu – v stanovanju kompleksa Situla v Ljubljani.

Za uvod nas je v stanovanju pozdravila Katarina Djordjević, marketing manager PayTV FYC podjetja MTG, nato pa nas je Tin Vodopivec sproščeno vodil skozi program kanalov TV1000, Viasat History, Viasat Explore in Viasat Nature. Pevka Bilbi je pričarala domačnost in gosti so v sproščenem vzdušju nadaljevali druženje tudi po končanem uradnem delu.

Če povzamemo programske napovedi, lahko rečemo, da se obetajo zanimivi podvigi, razkritja novih skrivnosti narave, presenetljiv vpogled v zgodovino in odlična filmska zabava! Na TV1000 se tudi letos mešajo domišljija, smeh, fantazija, ljubezen in drama. Eno od velikih filmskih doživetij nam bo pričaral Quentin Tarantino, ko bomo v aprilu gledali njegovo akcijsko zgodbo »Ubila bom Billa«. Na Viasat History zagotavljajo, da je zgodovina bolj zanimiva kot fikcija in prav v marcu se na tem kanalu odvija napeto forenzično razkrivanje zgodovinskih srednjeveških umorov. Gledali bomo še številne nove serije in med drugim izvedeli, kaj se je dogajalo zadnjih 37 dni pred 1. svetovno vojno, spoznavali bomo Rimsko cesarstvo in na izviren način izvedeli marsikaj o življenju v viktorijanski Angliji. S programom Viasat Explore bomo bolje spoznali svet okoli nas – nevarnosti, zanimivosti in presenetljive človeške sposobnosti. Na Viasat Nature bodo letos programsko shemo v veliki meri posvetili legendarnemu Siru Davidu Attenboroughu, ki 8. maja praznuje svoj 90. rojstni dan. Že marca pa boste gledalci spoznavali divje in oddaljene dele sveta v novi sezoni serije “Nagon divjine”.

To je le delček tistega, kar so pri MTG pripravili svojim gledalcem. Pri MTG pravijo, da želijo gledalce odlično zabavati in jim hkrati predstaviti nova dognanja, resnice o svetu in življenju. Spremljajte kanale Viasat in dovolite, da vam ponudijo vse, kar pričakujete od kakovostnega filmskega in dokumentarnega programa.