Podjetje RWE je v okviru dobrodelnega dogodka Koš za dober namen, ki ga je organiziralo skupaj s partnerji, Društvu prijateljev mladine Maribor doniralo 5000 evrov za družine z otroki v stiski. Na dogodku, ki se je v petek in soboto odvijal v središču Maribora, so se na turnirju košarke 3×3 med seboj pomerili mladi košarkarji Košarkarske šole Sani Bečirović v starostni skupini U13, obiskovalci dogodka pa so lahko metali na koš za dober namen.

»RWE nudi odjemalcem inovativne in visokokakovostne energetske produkte. A naše ambicije se ne končajo tu. Naše poslanstvo je biti partner in odgovoren član lokalne skupnosti v vsaki državi, kjer smo prisotni. Zavezani smo izvajanju dejavnosti, ki prispevajo k dobrobiti širše skupnosti,« je povedal Karl Kraus, RWE. »Zato smo se odločili za organizacijo dobrodelnega projekta Koš za dober namen, s katerim smo pomagali družinam v stiski. Veseli smo, da so idejo podprli tudi partnerji projekta in se odzvali povabilu k sodelovanju na dogodku, ki je z dobro energijo povezal različne generacije pri dobrodelnosti in športnih podvigih.«

Dobrodelni projekt je RWE organiziral z Društvom prijateljev mladine Maribor, s Hitradiem Center, časnikom Večer in Košarkarsko šolo Sani Bečirović.

rwe