Vcerajšnje lucke na nebu so bili Starlink sateliti Elona Muska Vcerajšnje lucke na nebu so bili Starlink sateliti Elona Muska

Včerajšnje lučke na nebu so bili Starlink sateliti Elona Muska / nobene povezave s 5G in koronavirusom

Ste bili med tistimi, ki ste gledali zvečer v nebo in opazovali lučke, ki so se premikale po nebu? Ni šlo za paranormalne pojave. Ni šlo za 5G tehnologijo. Ni šlo za napad našega planeta. Zgolj Starlink sateliti Elona Muska so bili zelo dobro vidni.

Glede na številna vprašanja, ki sem jih zasledil včeraj zvečer na družbenih omrežjih in ker je bilo veliko ljudi precej prestrašenih glede tega – strah je odveč, predvsem pa je tega v naši orbiti precej.

Elon Musk in njegovo projekt SpaceX, v katerega sodijo tudi sateliti Starlink bo omogočil globalni satelitski internetni dostop. Teoretiki zarot verjetno od veselja že ploskajo z ušesi, ampak ko bodo slišali informacijo, da jih bo v letošnjem letu že okoli 12.000 krožilo v naši orbiti – takrat se bo njihovo ustrahovanje lahko začelo s polno paro.

Več informacij o projektu Starlink – https://www.starlink.com/

Spletna stran Find Starlink https://findstarlink.com/ vam omogoča, da preverite kdaj bodo zopet sateliti vidni. Primer Ljubljane: 9:49 pm, 18 Apr 2020, Starlink-5,6 OLD, BRIGHT (3.8) for 6 mins

Vcerajšnje lucke na nebu so bili Starlink sateliti Elona Muska
Vcerajšnje lucke na nebu so bili Starlink sateliti Elona Muska